Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Priča se da će Nokia objaviti Android telefon! (VIDEO)

Priča se da će Nokia objaviti Android telefon! (VIDEO)

Da li će nokia oživeti stari model Nokia 1100?

Nokia je brend kojeg se rado sećamo i nije da nismo bili razočarani što im je posao propao. Jednostavno Nokia nije opravdala očekivanja mnogih korisnika pametnih telefona. Symbian i Windows Phone operativni sistemi nisu uspeli da iščupaju Nokia kompaniju iz teških problema. Niz lošeg poslovanja i neuspešnih saradnja dovelo je Nokia kompaniju do ruba propasti. No, Nokia se i dalje bori koliko toliko i trudi se da opstane. Nekako nam deluje da oni sada samo vrebaju svoju priliku da se na velika vrata vrarte na scenu.



Videli smo da je Nokia postigla ogroman uspeh sa svojim HERE Maps proizvodom, takođe smo svedoci fantastičnog Nokia N1 tableta koji radi na Android-u. Još par projekata je u toku i dosta se spekuliše o njima. Naime govorilo se da Nokia sprema pametni telefon “Nokia 1100” kojeg će pokretati Android 5 LolliPop sa MediaTek čipsetom. Taj telefon bi trebalo da se pojavi početkom 2016 godine za koju se veruje da je presudna za Nokia-u jer će tada moći da ponovo proizvodi telefone pod svojim imenom. Kako bi sve ovo posatalo zanimljivije na Geekbench testu se pojavio nov uređaj sa oznakom Nokia 1100.

Na žalost mnogih obožavaoca Nokia kompanije i njihovih legendarnih uređaja, ispostavilo se da sve ove informacije nemaju legitiman status i da se ništa od ovog neće desiti. Pitanje je da li Nokia radi na nečemu uzbudljivom ili ne, ali eto barem možemo da se zabavimo gledajući video i foto koncept talentovanih umetnika. Pogledajte: