Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Procureli video snimak LG Wing prikazuje mehanizam okretanja u akciji! (VIDEO)

Procureli video snimak LG Wing prikazuje mehanizam okretanja u akciji! (VIDEO)

Od kada smo prvi put čuli za LG Wing, bili smo nestrpljivi da vidimo kako će raditi okretni dizajn telefona. A zahvaljujući novom curenju podataka, ne moramo čekati 14. septembar da bismo to saznali.

Novi YouTube video prikazuje LG Wing u akciji. Počinje sa telefonom u obliku slova „T“ sa glavnim ekranom u vodoravnom položaju koji prikazuje njegov centar za obaveštenja, dok manji drugi ekran ima prečice do aplikacija i sopstvene tastere za navigaciju. Zatim vidimo kako se glavni ekran okreće i pokriva drugi ekran.

 



Izgleda da softver na glavnom ekranu prilično glatko prelazi iz položaja „otvoren“ u položaj „zatvoren“. Nažalost, ne vidimo nijednu aplikaciju koja se pokreće ni na jednom displeju.

Kratki video snimak takođe nam daje brz pogled na bočne strane LG Winga, pokazujući da je glavni ekran prilično tanak dok su drugi ekran i ostatak tela deblji.

LG Wing swiveling video

Dizajn dvostrukog okretnog ekrana LG Wing-a mogao bi biti koristan za multitasking, poput gledanja video zapisa na glavnom ekranu i ćaskanja sa prijateljem na drugom ekranu ili pregledavanja veba na jednom ekranu i slanja e-pošte na drugom.

Glasine kažu da će specifikacije LG Wing-a uključivati 6,8-inčni glavni ekran, 4-inčni sekundarni ekran, podršku za 5G i procesor serije Snapdragon 700. Očekuje se da će se u SAD lansirati ove jeseni po ceni od 1.000 USD.



U poslednje vreme lansirano je nekoliko zanimljivih mobilnih uređaja, uključujući telefone sa preklopnim ekranima i faktorima oblika preklopa sa dva ekrana. Trenutno na tržištu nema ničeg drugog poput LG Wing-a, pa se definitivno radujemo tesitranju tog okretnog dizajna.