Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Prvi, pravi telefon bez ivica oko ekrana stiže iz Vivo kompanije!

Prvi, pravi telefon bez ivica oko ekrana stiže iz Vivo kompanije!

Procurele fotografije Vivo telefona čiji ekran prekriva skoro 100% prednje površine.

Vivo je prilično agresivno krenula na tržište poslednjih godinu dana. Oni su lansirali nekoliko vrlo zanimljivih telefona među kojim je i prvi telefon sa čitačem otiska prstiju koji je smešten ispod samog ekrana.

 



Kineska kompanija Vivo je uspela da premijerno uposli novu tehnologiju koja dolazi iz Synaptic-a i predstavi je kroz svoj novi telefon X20 Plus UD. To im je pošlo za rukom pre giganata kao što su Apple, Samsung, Huawei i slično.

Izgleda da to nije jedini telefon iz Vivo kompanije koji će nas iznenaditi. Procurele su neke fotografije telefona za koji se smatra da dolazi iz Vivo kompanije. Na fotografijama se vidi neverovatan odnos tela telefona i ekrana sa prednje strane. Izgleda kao da se ekran proteže do samih ivica na sve četiri strane.

Ni jedan telefon do sada nije uspeo ovo što imamo priliku da vidimo na priloženoj fotogrfiji. Znamo za mnoge telefone koji imaju ekran bez ivica oko njega, ali uvek postoji jedna ivica koja je pira od ostalih kako bi tu bile smeštene kamera i senzori.

Što je najbitnije, ekran nigde nije zarezan kao što imamo slučaj na iPhone X modelu ili kao što verovatno biti na nadolazećem Huawei P20 telefonu. Doduše, primećuje se da donja ivica jeste malo, ali samo malo šira u odnosu na ostale. Ne vidimo da je tu smeštena prednja kamera. Ukoliko nije, Vivo bi to trebalo da reši kamerom koja se izvlači sa strane.

Verujemo da će ovaj model Vivo telefona doći sa čitačem otiska prstiju koji je smešten ispod ekrana. Govori se kako bi misteriozni Vivo telefon trebalo da ima 4K ekran, Snapdragon 845 čipset i 512 GB  interne memorije.



Sve u svemu, trebalo bi da motrite na Vivo telefone jer kako stvari stoje, mogli bi da budu dobra kupovina!