Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Rasprodaja tableta je u toku! Pogledajte akcijske cene koje nudi GearBest.com.

Rasprodaja tableta je u toku! Pogledajte akcijske cene koje nudi GearBest.com.

Možda je pravo vreme da iskoristite priliku i sebi priuštite tablet po povoljnim cenama. Evo gde treba da “šopingujete” ovih dana.

U toku je velika rasprodaja tablet računara. Nedavno smo vam pisali o Teclast tabletima koji su od 25. aprila do 1. maja išli po promotivnim cenama. Ako ste čitali tekstove koje smo pisali o tim tablet računarima, onda ste sigurno primetili da se radi o povoljnim, a dobrim uređajima.

Slično je i sa Chuwi tablet računarima koji upravo sada idu po akcijskim cenama. Od 2. maja pa do 9. maja, svi koji reše da kupe Chuwi tablet moći će da uštede. Ponuda je šarenolika, kao i cene. Shodno tome, izbor se proteže od Chuwi tableta koji 59$ pa sve do 159$.



O pojedinim Chuwi tablet računarima smo već pisali, a jedan smo i lično testirali. Pre nego što zaplovite kroz akcijske cene GearBest.com web prodavnice, pogledajte test Chuwi Hi 8 teableta:

>> Chuwi Hi8 - Test <<

I pročitajte naša mišljenja o ostalim Chuwi tabletima:

>> Chuwi Vi10 je naša preporuka za sve one koji hoće odličan tablet po povoljnoj ceni! <<

>> Chuwi Hi8 Pro je za nijansu bolji od onog koji smo mi testirali! <<

>> Chuwi je lansirao novi, DualOS, hibridni tablet! <<



Što se cele akcije koja podrazumeva snižene cene tablet računara tiče, OVDE možete detaljnije da se informišete. Kada je reč o Chuwi akciji tablet računara, detaljniju ponudu možete pogledati OVDE.