Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Samsung je trebao da ima najlepši korisnički izgled, međutim on nije zaživeo! (VIDEO)

Samsung je trebao da ima najlepši korisnički izgled, međutim on nije zaživeo! (VIDEO)

Samsung je dobio potpuno nov korisnički izgled, ali za malo! Pogledajte o čemu se radi!

Još u januaru 2014 godine, Evan Blass, tada aktivan član evleaks-a, objavio je korisne i jasne screenshot-ove koji su prikazivali potpuno novi i redefinisani TouchWiz korisnički izgled. Taj korisnički izgled sa kojim se Samsung “igrao” i istraživao, imao je transparentan, tipografski i i moderni dizajn koji je u svakom mogućem pogledu odskakao od klasičnog TouchWiz-a.

Ove procurele fotke i kratki video klipovi su brzo bili zaboravljeni nakon objavljivanja Galaxy S5 telefona krajem februara 2014 godine koji je imao standardan nepromenjen TouchWiz. Galaxy S6 je takođe nastavio dobro utaban put noseći sa sobom blago izmenjeni TouchWiz.



Sve u svemu, ispostavilo se da je Samsung barem pokušao i razmatrao promene, kreirajući ovaj korisnički izgled. To znamo zahvaljujući informacijama koje je priložio Gerald Mark Soto.

Video prikazuje neverovatne futurističke animacije ukombinovane sa svim funkcijama Samsung telefona. Zanimljivo je to da se kretanje kroz početni ekran na ovom “probnom” korisničkom izgledu vrši vertikalno. Ipak, vertikalno kretanje nije jedina zanimljiva novina, tu su mnoge interesantne animacije koje su fluidno uklopljene sa svim segmentima korisničkog izgleda učinivši ga neverovatno inovativnim.

Bilo bi fenomenalno kada bi smo ovaj projekat u budućnosti mogli da koristimo kao krajnji korisnici, odnosno kada bi on bio uopšte realizovan. Ako nas pitate nama nije bitno da li će se on naći na Samsung telefonima ili na  telefonima neke druge kompanije, samo nam je bitno da on zaživi! Ako ništa drugo bilo bi fenomenalno da se ekipa programera zainteresuje za ovo kako bi se pojavio CustomROM, što je i bolja varijanta.