Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Selfie nije uvek tako "cool" kao što mi mislimo! (VIDEO)

Selfie nije uvek tako "cool" kao što mi mislimo! (VIDEO)

Ovaj video se slobodno može nazvati “selfie iza scene”...

Selfie fotografije su nesumljivo postale HIT, kako među mladima, tako i među starijima. Moramo reći da su pojedine selfie fotografije itekako prelepe i zanimljive. Shodno tome, počeli su da se prave raznorazni štapovi koji olakšavaju pravljenje selfie fotografije. Na priloženom linku imate jedan zanimljiv članak koji demonstrira koliko je sve daleko otišlo kada su selfie štapovi u pitanju:

>> Selfi ili Belfie, za šta ste vi? <<

No, sve to mnogo čudno izgleda dok koristite te štapove. Jedna kompanija je rešila da to barem na slici, prilikom pravljenja selfie fotografija, izgleda malo normalnije. Pa tako, u cilju da se ne vidi štap, napravili su selfie ruku! Da, da i to su se setili. Detaljnije o tome pročitajte na priloženom linku:



>> Ovo je najjeziviji selfi štap ikada! <<

Opet, sa štapom ili ne, kada pravite selfie, pogotovu u javnosti, ostalima koji posmatraju sa strane sve to izgleda prilično nenormalno i čudno. Još ako je osoba koja pravi selfie perfekcionista, onda to prelazi u ludariju. Pogledajte kako jedna, slobodno možemo reći sexy mama, pravi selfie dok joj se dete igra na igralištu.

Dok gledate video sigurno ćete pomisliti da je u pitanju nameštaljka. Kako ne biste kada sve izgleda toliko šašavo da ne može biti realno. Pogledajte video:

Naš savet svima koji vole da prave selfie je da naprave brzu fotku i urede je putem aplikacije koja će ispraviti sve nepravilnosti. Šta više aplikacija “Bestie” aplikacija omogućava pravljenje odlične selfie fotografije tako da neće morati da pozirate dugo i tako se ponižavate u očima posmatrača. Neštio više o samoj Bestie aplikaciji pogledajte na priloženom linku:

>> Pojavila se odlična aplikacija za pravljenje ili uređivanje selfie fotografija! <<