Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Siri sa iOS-a je snimila pesmu zajedno sa Jonathan Mann! (VIDEO)

Siri sa iOS-a je snimila pesmu zajedno sa Jonathan Mann! (VIDEO)

Ko bi rekao da se u jednoj pesmi može naći digitalni asistent u ulozi izvođača? Poslušajte šaljiv duet Jonathan Mann i Siri…

Verujemo da vam je digitalni asistent Siri koji dolazi uz iOS poznat, iako možda ne koristite iPhon novije generacije… Siri je praktično ono što Microsoft nudi u svojstvu Cortana ili ono što Samsung nudi u svojstvu S-Voice servisa. Dakle jedan zgodan “paket kodova” koji olakšava korišćenje uređaja putem glasovnih komandi.

Glasovnih komandi? Pa to onda znači da korisnik može razgovarati sa telefonom? Ako je tako, to onda znači da se čovek može snimiti i duet sa nekim od ovih servisa! Za Jonathan Mann muzičara je Siri nekako bila idealan duet partner.



Muzičar koji na svom YouTube kanalu ima gomilu fantastičnih pesama i radova je došao na ideju da snimi duet sa Siri digitalnim asistentom, ili bolje reći asistentkinjom. Naravno, prilikom snimanja ceo duet nije išao tako glatko kao što se može videti na snimku, ali je ekipa koja je radila produkciju uspela da to dovede u najbolji mogući red. Pesma je krajnje zanimljiva i pre svega melodična. Poslušajte kako ti zvuči na priloženom video spotu:

Inače, Jonathan Mann snima o mnogim stvarima i tako otvara mnoge teme. On praktično svakog dana izbaci po neku autorsku pesmu. Čak je snimio nekoliko pesama o iOS igricama kao što su Cut The Rope, Crossy Road, Flappy Bird, itd..

Predlažemo vam da lajkujete nejgovu Facebook stranicu na ovom LINKU i da se pretplatite na njegov YouTube kanal na ovom LINKU, kako biste uvek znali kada izbaci neki novi cool video.