Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Teclast X2 Pro je premium kineski tablet koji će se svima dopasti! Nije islljučeno da ćete se zaljubiti u njega…

Teclast X2 Pro je premium kineski tablet koji će se svima dopasti! Nije islljučeno da ćete se zaljubiti u njega…

Premium, a kineski! Na šta vas to asocira!? Pa naravno da asocira na vrhunski uređaj sa normalnom cenom. Evo čime nas je Teclast X2 Pro očarao, a verujemo da će i vas…

Prvo ćemo da krenemo od dizajna! Tablet je ogromnih dimenzija, a ipak potpuno izrađen od aluminijuma! Zamislite kako to moćno izgleda, i kako prija, dok koristite tablet aluminijumske šasije, čiji je ekran dijagonale 11.6 inča! Milina…



Mi obožavamo tablet računare velike dijagonale. Kada smo videli da Teclast X2 Pro ima ogroman, a ujedno odličan ekran, zaljubili smo se u njega. No, pre nego što krenemo da govorimo o ekranu, da završimo o dizajnu. Teclast X2 Pro ima MicroSD slot za proširenje interne memorije, zatim uvek potreban MicroHDMI konektor, neizostavivi 3.5 audio izlaz, DC konektor za punjenje, magnetni konektor za tastaturu i dva USB 3.0 konektora za brz prenos podataka!

Jako je bitno što Teclast X2 Pro ima USB konektore, a to što su 3.0 je ogroman plus za sve one kojima je to bitno. Iako ovaj tablet ima veliki broj konektora na sebi, uključujući USB pune veličine, Teclast X2 Pro je veoma tanak gde meri samo 1 cm. Budući da se radi ogromnom uređaju, 1 cm je veoma tanko!

Teclast X2 Pro izgleda fantastično, ima jednostavan dizajn, koji uključuje pomenutu metalnu izradu, umereno široke ivice oko ekrana i odličan ekran naravno.

IPS ekran FullHD rezolucije, 1920*1080 daje odličan prikaz, pogotovu što je ugao vidljivosti čak 178 stepeni. Naravno zahvaljujući Intel grafici, taj prikaz biva još bolji. Naime, Intel HD 5300 grafički čip koji je sačinjen od 24 jezgra daje neverovatno igračko iskustvo. Performanse ovog grafičkog čipa su četri puta bolje u odnosu na prethodnu generaciju. Zahvaljujući pomenutoj postavci komponenti i odličnom ekranu, Teclast X2 Pro je u stanju da fluidno i bez greške reproduktuje 4K video zapise.



Kada je reč o performansama, tu je takođe sve na samom vrhu. Teclast X2 Pro ispod odličnog ekrana pakuje pomenuti grafički čip, 4 GB LPDDR3 RAM-a i Intel Core M 5Y10C čipset! Taj čipset podrazumeva dvojezgrani procesor, 64 bitne strukture, koji radi na 2.0 GHz. Ima 4 MB keš kapaciteta, a konzumira samo 4.5 W energije, što je definitivno ogromna prednost u odnosu na ostale jer nije veliki potrošač.

Za razliku od ostalih tablet računara, Teclast X2 Pro ne koristi eMMC čipset memoriju, već SSD što garantuje mnogo brži protok datoteka. Zante na šta mislimo? Na piši, briši brzinu…



Teclast X2 Pro ima litijum bateriju kapaciteta 45000 mWh koja tabletu omogućava do 8 sati života u “standby” režimu. Sa prednje strane tablet računara se nalazi kamera od 2 MPx, a sa zadnje kamera od 5 MPx sa autofokusom i HD video zapisom. Kamere su standardnog kvaliteta i u skladu sa karakteristikama.

Sve što smo naveli do sada su samo one karakteristike koje najviše ističu tablet. Naravno, Telcast X2 Pro krasi još mnogo toga. Detaljnije o samom tabletu i o tome gde ga možete kupiti pogledajte klikom na “KUPI” baner koji je priložen ispod. Želimo da dodamo da se radi o vrhunskom tabletu velike dijagonale i odlične izrade. Za uloženi novac teško se može naći tablet boljih karakteristika.



Teclast X2 Pro pokreće legalni Windows 10 operativni sistem, naravno aktiviran. Uz tablet možete kupiti i olovku namenjenu isključivo za njega, kao i tastaturu koja ima ulogu i da zaštiti tablet.