Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Teclast X89 Kindow Reader je zanimljivi DualOS tablet od 77€!

Teclast X89 Kindow Reader je zanimljivi DualOS tablet od 77€!

Iako je pogodan za prelistavanje e-knjiga, ovaj tablet se može koristiti i u druge svrhe.

Ono što je zanimljivo kod ovog tablet računara je to što on ima ekran dijagonale 7.5 inča. To ga čini pogodnim za prelistavanje e-knjiga. Budući da je DualOS tablet, automatski dobija nekoliko namena više.Tačnije, Teclast X89 je pogodan za mnogo toga.



Snagu mu daje Intel Baytrail Z3735F čipset koji podrazumeva četvorojezgrani procesor takta 1.33/1.83 GHz. Ima 32 GB interne memorije za skladištenje multimedijalnog sadržaja koja može biti proširena do 128 GB putem MicroSD kartice.

Za fluidan rad zaslučan je naravno procesor ali i 2 GB RAM-a. Multitasking je solidan, a gejming sasvim pristojan. Znači ovaj uređaj je praktično multifunkcionalan.

Ekran mu je IPS tipa, rezolucije 1440*1080 sa 240 ppi. To je sasvim dovoljno za jasnu sliku i dug vek baterije koja je kapaciteta 3.500 mAh. Ekran takođe ima 45 lumena što je odlična vrednost za zaštitu očiju od zračenja. Naravno, softverski je sve ovo podržano uz par režima za čitanje noću ili danju.



Poseduje i kamere, 2 MPx zadnja i 0.3 MPx prednja što je generalno tu radi reda. No, za Skype pozivanje su sasvim zadovoljavajućeg kvaliteta. Istaći ćemo i to da poseduje HDMI konektor i da je OTG kompatabilan.

Za jedan tablet koji vredi 77€, kojeg pokreće Windows 10 i Android 4.4 operativni sistemi, koji poseduje četvorojezgrani procesor sa 64-bitnom arhitekturom, 2 GB RAM-a i ekran od 7.5 inča, slobodno možemo reći da je odlična kupovina.



Više informacije o Teclast X89 Kindow Reader tablet računaru pogledajte klikom na “KUPI” baner gde možete ostavraiti i kupovinu.