Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Ulephone Future 4G je na akciji i trenutno košta 220€! Karakteristike su mu da se smrzneš!

Ulephone Future 4G je na akciji i trenutno košta 220€! Karakteristike su mu da se smrzneš!

4 GB RAM-a, osmojezgrani procesor takta 1.9 GHz, prednja strana telefona bez ivica na bokovima, dakle ekran od ivice do ivice i čitač otiska prstiju sa strane su samo “najglasnije” karakteristike, a ima ih još! Pročitajte šta sve novi Ulephone Future 4G nudi i gde ga možete kupiti po promotivnoj ceni!

Prvo što ćemo pohvaliti kod novo Ulephone Future 4G telefona je fantastični dizajn! Prednja strana telefona izgleda očaravajuće! Prostor na bokovima, između ekrana i telefona praktično ne postoji. To je zato što se ekran prostire od ivice do ivice. Čak i prostor iznad i ispod ekrana nije previše veliki. Eto čisto da stanu kamera, slušalica i senzori. Inače, Ulephone Future 4G je u celosti sačinjen od aluminijuma te ostavlja premum utisak prilikom njegovog korišćenja.



Ekran je dijagonale 5.5 inča, FullHD rezolucije, prekriven odličnim Corning Gorilla Glass zaštitom treće generacije.

Helio P10, 64-bitni čipset koji podrazumeva osmojezgrani procesor takta 1.9 GHz, garantuje preformanse premium uređaja. Pride dolaze i grafički čip Mali T860 i 4GB za fluidan multitasking i opasno dobar gejming!

Što se igrica tiče, Ulephone Future 4G je sposoban da pokrene sve vodeće igračke naslove sa Google Play prodavnice.

Dolazi sa 32 GB interne memorije koja može biti proširena putem MicroSD kartice. Umesto MicroSD kartice je moguće ubaciti i drugu NanoSIM karticu što znači da je Ulephone Future 4G DualSIM kompatabilan.



Zadnja kamera od 16 MPx je propraćena DualLED blicem. Sposobna je da napravi solidne fotografije, a što je najbitnije, senzori nisu polarizovani. Prednja kamera je 5 MPx i pruža sasvim pristojne performanse. Možda jedini nedostatak ovog telefona su upravo kamere. Kako sa hardverskog aspekta, tako i sa softverskog.

Još jedna zanimljiva karakteristika je čitač otiska prstiju koji je smešten sa strane, odmah ispod tastera za otključavanje/zaključavanje telefona. U Ulephone kompaniji veruju da je to idealno mesto za čitač otiska prstiju te su rešili da svoje korisnike obraduju novitetom koji se ne viđa često.



Kako Ulephone voli da se pohvali, njihov Future 4G pakuje niz pratćeih senzora, uključujući žiroskop i komopas, evo i zašto: Kako ističu “Nije novost da trenutno ulazimo u eru virtuelne realnosti što uređaj nazvan “Future” nema direktnu povezanost sa tim. Ipak, zahvaljujući žiroskopu, odličnim perfromansama i ostalim senzorima, Ulephone Future će bez problema raditi sa VR uređajima i pružiti vam magično iskustvo!”

Još jedna bitna stavka koju ne treba izostaviti je LTE CAT6 povezivost. Čipset Helio P10 je idealan za CAT6 mobilni standard, podržavajući brzinu preuzimanja do 300 Mbps. Surfovanje internetom će biti kao jedrenje okeanom pri odličnim vremenskim uslovima.



USB Tip C konektor je tu što dokazuje da Ulephone Future 4G ne kaska za tekućim standardima. Za ekran dijagonale 5.5 inča, baterija od 3.000 mAh je sasvim dovoljna. A zahvaljujući punjaču od 9V i sistemu brzog punjenja, Ulephone Future 4G se do 100% puni za jedan sat.

I na kraju, kao šlag na tortu dolazi Android 6 Marshmallow koji Ulephone Future 4G pokreće direktno iz kutije. Što se detalja tiče, mislimo na ostale karakteristike, pročitajte klikom na priloženi “KUPI” baner gde između ostalog možete da ostvarite kupovinu: