Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Vernee Apollo Lite je najpovoljniji telefon sa desetojezgranim procesorom! Evo gde da ga kupite...

Vernee Apollo Lite je najpovoljniji telefon sa desetojezgranim procesorom! Evo gde da ga kupite...

Vernee Apollo Lite je bizarno jeftin telefon, a ima 4 GB RAM-a, desetojezgrani procesor, 32 GB interne memorije i izrađen je od metala! Pogledajte gde ga možete kupiti... 

Nakon dva meseca spekulacije, prvi premium telefon kompanije Vernee će ugledati svetlost dana i “udariti” na svetsko tržište. Snagu će Apollo Lite telefonu dati moćni Helio X20 čipset sa desetojzgranim procesorom, kao i 4 GB RAM-a! Imaće 32 GB interne memorije koja može biti proširiva putem MicroSD kartice, do 128 GB.

Ono je vredno pominjana je i to da će Vernee Apollo Lite imati Samsung 3P3 zadnju kameru od 16 MPx koja će biti u stanju da napravi inzvaredne fotografije.



Budući da su nam prave fotografije Vernee Apollo Lite telefona dostupne već pet dana, prema njima možemo zaključiti da se radi o metalnom, unibodi telefonu, veoma privlačnog dizajna. Ako pogledamo ekran, videćemo da se on prostire gotovo od ivice do ivice na bokovima telefona. To znači da ekran zauzima veliku površinu prednje strane telefona, ne ostavljajući prostora za širok ram.

Kad smo već kod ekrana, u pitanju je petoinčni Sharp IGZO FullHD ekran sa “BluLight Defende” zaštitom. Nakon Verne Thor modela, koji je veoma uspešno prošao jer ima bombastične karaktersitike i košta svega 110$, Apollo Lite će verovatno nastaviti započeti uspeh. Njegova cena je 229$ što je takođe poprilično nisko za ono što se dobija… Može se rezervisati u preiodu od 30. maja pa sve do 20 jula, a isporuka će biti vršena nakon 20. jula. Detaljnije karakteristike pročitajte ispod:

Karakteristike

Ekran

5.5 inča FullHD 1920*1080p, Sharp IGZO, BluLight Defender



Čipset

MTK Helio X20 (MT6797), 10 jezgra, 20nm

RAM

4 GB LPDDR 3



Interna memorija

32GB eMMC 5.1 (proširivo do 128GB)

Zadnja kamera



16 MPx, Samsung S5K3P3 senzor, 6P lens, ISOCELL, RWB

Prednja kamera

5.0MP Samsung S5K5E2 sensor

Baterija

3180 mAh Li-polymer

Operatni sistem

Android 6.0 (sa otvorenim kernel kodom)

Dimenzije

152 x 76.2 x 8.9 (mm), 176g

Ostalo

Type-C port, Pump Express 3.0 quick charging, LED notification, Metalna unibodi izrada, 0.1s čitač otiska prstiju, OTG podrška, žiroskop, e-kompas, Dual SIM - Dual standby / SIM + SD car

Više informacija o Vernee Apollo Lite telefonu možete pročitati na priloženom “KUPI” baneru gde možete ostvariti kupovinu: