Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Vrhunski pametni telefon, po pristupačnoj ceni, je sada dostupan na našem tržištu!

Vrhunski pametni telefon, po pristupačnoj ceni, je sada dostupan na našem tržištu!

Stigao je Huawei P9 Lite! Oduševićete se njegovim karakteristikama, a i povoljnom cenom!

Ukoliko za kupovinu novog pametnog telefona posedujete iznos od 1,300 PLN (oko 325 EUR) ne morate više da brinete i pravite kompromis. Ovaj iznos će vam obezbediti uređaj odličnih performansi i dizajna, obezbediće vam Huawei P9 Lite.

Šta čini ovaj model tako atraktivnim u poređenju sa vodećim uređajima? Prvo dizajn Huawei P9 Lite pametnog telefona je takav da bi svako očekivao da je u pitanju premium model. Telefon ima odličnu ergonomiju, a njegova mala težina i optimalna veličina čine rukovanje jednom rukom jednostavnim.



Ekran Huawei P9 Lite telefona poseduje ekran od 5.2 inča Full HD rezolucije što ga čini nešto većim u odnosu na prethodni P8 Lite. Veoma brz i siguran čitač otiska prsta postavljen na zadnjoj strani uređaja još jedan je dokaz ozbiljnosti pri izradi ovog telefona. Senzor štiti podatke korisnika i pomaže im da otključaju telefon veoma brzo.

Kada uključite pametni telefon, pripremite se da budete zadivljeni najnovijim Android 6.0 Marshmallow i Emotion UI 4I. Osim uobičajenih Android aplikacija kao što su sat i lampa, tu su dobro dizajnirane, originalne i veoma korisne aplikacije zdravlje, vreme ili kompas. Oni koji vole da prilagođavaju svoje telefone ličnim preferencijama pronaći će i mnogo atraktivnih tema. Standardni Huawei P9 Lite model podržava dve SIM kartice, možete odabrati koja SIM kartica će biti za LTE komunikaciju, a koja kartica će biti dodatna, npr, ona koju ćete koristiti da ostanete u kontaktu sa vašom porodicom.

Baterija najnovijeg modela nudi veći kapacitet – 3000mAh, isto kao u skupljem P9 modelu. U poređenju sa prošlogodišnjim modelom P8, HiSilicon Kirin 650 procesor obezbeđuje duže trajanje baterije u režimu mirovanja nakon jednog punjenja.

Kamere koje se nalaze u jeftinijim pametnim telefonima nisu ni približno dobre kao one koje se nalaze u skupljim modelima. Međutim, Huawei P9 Lite poseduje odličnu kameru od 13 MP, senzor i optičku stabilizaciju slike, koja daje zaista impresivne rezultate prilikom snimanja video zapisa. Meni kamere poseduje i opciju za pravljenje profesionalnih fotografija i video zapisa  kao i dobro poznatu light painting i timelapse opciju.



Pre nekoliko nedelja, kompanija Huawei je najavila da teži tome da bude broj jedan proizvođač mobilnih telefona na tržištu, a Huawei P9 Lite dokazuje da zaista to misle. Huawei P9 Lite je napredan proizvod po povoljnoj ceni, usmeren na kupce koji pažljivo troše svoj novac na mobilne uređaje.