Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Wacom Bamboo Tip je jedna od boljih olovki za Android i iOS uređaje!

Wacom Bamboo Tip je jedna od boljih olovki za Android i iOS uređaje!

Ovo je jedna od najboljih kapacitativnih stylus olovki za Android ili iOS uređaje.

Uvek možete kupiti neku povoljnu kapacitativnu olovku koja će svakako raditi na vašem Android uređaju, ali ta olovka neće biti ništa preciznija od prsta. Čak i one malo skuplje kapacitativne olovke mogu biti manje preciznije jer mahom imaju tup i širok vrh.

 



Međutim, sa Wacom Bamboo Tip olovkom je situacija drugačija. Ona ima veoma oštar vrh koji naliči onim induktivnim olovkama kao što ima, primera radi, Galaxy Note 8 telefon. Znate i sami da te induktivne olovke rade samo na uređajima za koji sa napravljene. Sa kapacitativnim olovkama je situacija drugačija. One se mogu koristiti na velikom broju Android i iOS uređaja.

Wacom Bamboo Tip olovka ima aluminijumsko telo sa oštrim kapacitativnim vrhom koji se može menjati. Unutar olovke se nalazi i punjiva baterija koja se puni putem MicroUSB konektora. Ne treba da brinete oko baterije jer ona može da traje oko 20 sati nakon poslednjeg punjenja.

I ne! Ovo nije Bluetooth olovka. Niti se uparuje sa telefonom kako bi radila. Baterija je tu kako bi napajala kapacitativni vrh olovke. Što se kompatabilnosti tiče, na Wacom sajtu možete pogledati listu uređaja ma kojim je Bamboo Tip olovka može raditi. Ono što treba da znate je da je ovo lista testiranih uređaja. Mi smatramo da ne postoji razlog da Bamboo Tip olovka ne radi na svim ostalim današnjim Android uređajima.

>> Najbolje stylus olovke za telefone ili tablete! [Android / iOS] <<



Wacom Bamboo Tip olovka košta 50$ i možete je poručiti na zvaničnom sajtu. Ukoliko se odlučite za kupovinu, preporučujemo vam da odmah kupite i nekoliko zamenljivih vrhova usput.