Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Xiaomi će 25 oktobra lansirati novi Mi Note 2 sa zakrivljenim ekranom na bokovima!

Xiaomi će 25 oktobra lansirati novi Mi Note 2 sa zakrivljenim ekranom na bokovima!

Stiže zamena za Galaxy Note 7 telefon! Xiaomi nezvanično i neformalno "preuzima taj teret"! 

Xiaomi je najavio da će 25 oktobra lansirati naslednika prošlogodišnjeg Mi Note telefona. Nazvan kao Mi Note 2, telefon će imati zakrivljen ekran na oba boka poput Samsung Galaxy S7 Edge modela. Naravno, što se ostalih karakteristika tiče, one će biti u poput onih koje imaju premium uređaji. Da nagovestimo: očekujte Snapdragon 821 čipset.

Zvaničnih informacija o telefonu nepreviše, ali ako se odlučimo da poverujemo glasinama, novi Xiaomi Mi Note 2 će imati FullHD ekran dijagonale 5.7 inča, 4 GB RAM-a, 32 ili 64 GB ROM, 12 MPx zadnju kameru i 4.000 mAh bateriju.



Zanimljivo je to da se očekuje i pro verzija Mi Note 2 telefona koji će imati QHD ekran dijagonale 5.7 inča, 6 GB RAM-a i 128 GB ROM-a. Po svemu sudeći, postavka kamera sa Mi 5s modela će biti i na novim Mi Note 2 telefonima.

Budući da je Samsung jedina kompanija koja je do sada uspela da isporuči kvalitetne AMOLED ekrane, neće biti iznenađenje to da je Xiaomi već napravio saradnju sa njima upravo, oko tih ekrana. Sve u svemu, novi Mi Note 2 telefoni će biti neka vrsta zamene za propali Galaxy Note 7. Ono što je sigurno je da je Lei Jun, CEO Xiaomi kompanij, najavio da će novi Mi Note 2 doći sa “iznenađenjem!”