Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Xiaomi Mi 11 serija bi mogla da se pojavi ranije nego što je očekivano!

Xiaomi Mi 11 serija bi mogla da se pojavi ranije nego što je očekivano!

Januar treba da bude zgusnut mesec za objave. S obzirom na rani Samsungovog događaj i CES-a, Xiaomi će takođe morati da predstavi svoj vodeći model početkom 2021. Pročitajte šta sve znamo o njemu do sada.

Nova lista na kineskoj veb lokaciji za sertifikaciju 3C otkrila je specifikacije punjenja za predstojeću seriju Xiaomi Mi 11. Kao što je primetio Digital Chat Station, prijava ukazuje na punjač od 11V na 5A za snagu od 55W.

 



To nije toliko moćno kao podrška Mi 10 Ultra od 120W, ali predstavlja poboljšanje u odnosu na brzinu od 30W i punjenje Mi 10 Pro od 50W.

xiaomi mi 11 charger listing 3c

Prema pouzdanom tipsteru Digital Chat Station, Xiaomi Mi 11 će debitovati u prvom mesecu 2021 godine.

digital chat station twitter xiaomi mi 11

Ako se serija Mi 11 predstavi u januaru, to bi bio mesec dana ranije nego što je uobičajeno za vodeću liniju kineske kompanije. Xiaomi Mi 10 i Mi 9 serija debitovali su u februaru 2020 i 2019..

Xiaomi ipak nije prva marka koja je ubrzala lansiranje u 2021. godini. Priča se da je Samsung lansirao svoju Galaxy S21 seriju mnogo ranije nego obično. Linija OnePlus 9 takođe treba da debituje mesec dana ranije nego inače, mada u martu.



Što se tiče specifikacija, možemo reći da će Xiaomi ponovo rezervisati Qualcomm-ov vrhunski SoC za svoju vodeću liniju. Snapdragon 888 bi trebalo da se pojavi do tada. Ako je Mi 10 serija bilo kakav pokazatelj, možemo očekivati da se Mi 11 fokusira na performanse fotoaparata, trajanje baterije i brzinu osveženja slike.