Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Xiaomi Redmi 4X 4G je telefon sa ogromnom baterijom i niskom cenom!

Xiaomi Redmi 4X 4G je telefon sa ogromnom baterijom i niskom cenom!

Xiaomi Redmi 4X 4G je telefon čije su karakteristike solidne, čiji ekran nije ogroman, a baterija jeste, čak 4000 mAh.

Xiaomi je kompanija koja ima telefon za svaku grupu korisnika. Čak i one specifične grupe korisnika bi mogle da nađu svoj idealan telefon u okviru ponude Xiaomi kompanije. Shodno, tome, rešili smo da vas upoznamo sa jednim modelom koji gađa specifičnu ciljnu grupu korisnika.

 



Radi se o Redmi 4X 4G telefonu koji ima ekran dijagonale 5 inča rezolucije 720p. Ova, za današnji standard, kraća dijagonala čini telefon kompaktnijim. Ali, to što je kompaktan ne znači da Redmi 4X 4G ne raspolaže odličnom baterijom. Uz solidne karakteristike, baterija je ono za šta se Xiaomi nada da će privući potrošače.

Kapacitet baterije od 4000 mAh za ekran čija rezolucija nije visoka i čija dijagonala nije dugačka, garantuje dugo korišćenje telefona nakon samo jednog punjenja. Zahvaljujući štedljivom Snapdragon 435 čipsetu, koji podrazumeva osmojezgarni procesor, takta 1.4 GHz. potrošači mogu očekivati i do 2 dana intezivnijeg korišćenja Xiaomi Redmi 4X 4G telefona.

U suštini, ovaj telefon uopšte nije za potcenjivanje. On košta svega 130$, a dolazi u izradi koja podrazumeva metalni ram i poleđinu, ekran koji pruža sjajan prikaz slike, 2 GB RAM-a, 4G povezivost, odličan čitač otiska prstiju i sa kamerama koje su sasvim pristojne.



Tačnije, zadnja kamera je rezolucije 13 MPx i može da napravi FullHD video zapise, dok je prednja selfie kamera 5 MPx. Što se fotografija tiče Redmi 4X 4G će verovatno zadovoljiti svakog prosečnog korisnika. Xiaomi nikada i nije bio nešto prepoznatljiv po odličnim kamerama, ali ga i ne bije loš glas tako da očekujte prosek.

Inače, Xiaomi Redmi 4X 4G pokreće Android 6 Marshmallow sa MIUI 8.1 korisničkim izgledom preko sebe. Dakle, telefon nije potpuno “outdated”... Pa dobro, za koga je ovaj telefon idealan?

>> Xiaomi Redmi 4X - karakteristike i cene <<



Ovaj telefon je idealan za one kojima je baterija tj. dug vek baterije nakon poslednjeg punjanja bitan. Ali, ali, ali... Takvih telefona ima mnogo i obično oni zbog baterije žrtvuju mnogo šta drugo. Kod Redmi 4X 4G je uspostavljen balans pa tako zarad veće baterije nije gotovo ništa žrtvovano.

Za uložeih 130$ dobijate telefon sa solidnim karakteristikam, dakle ne neki MTK čipset, već Snapdragon, veoma dobru izradu, simpatičan dizajn i naravno telefon koji će da vam traje 2 dana nakon poslednjeg punjenja.

Više o Redmi 4X 4G telefonu možete pročitati OVDE gde između ostalog možete i ostvariti kupovinu. U slučaju da ne znate kako se može kupiti telefon putem online prodavnice kao što je GearBest.com, OVDE pročitajte šta vam je potrebno i kako doći do toga.