Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Za ovaj iznos novca, ne treba mnogo razmišljati o kupovini Xiaomi MiPad 2 tableta!

Za ovaj iznos novca, ne treba mnogo razmišljati o kupovini Xiaomi MiPad 2 tableta!

Xiaomi MiPad 2 je trenutno na popustu koji vam obeubeđuje 40$ uštede. Taman za prateću opremu, tipa za tastaturu, torbicu i slično.

Xiaomi je prošle godine predstavio odličan tablet! Još tada, on je važio za tablet visokih karakteristika, odlične izrade i niske cene. On je ovih dana u centru pažnje svih tech kupoholičara jer mu je cena sada još niža. Pre nego što vas uputime gde možete kupiti Novi Xiaomi MiPad 2, pogledajte kako on2 izgleda i koje su to karakteristike koje ga izdižu iznad drugih tableta u ovom cenovnom rangu.

Iznenađenje je to da novi MiPad 2 dolazi sa Windows 10 verzijom budući da to ranije nije bila praksa.



Kao i svi premium uređaji, novi MiPad 2 je usvojio metalni način izrade šasije koja obezbeđuje veoma tanak “struk” od svega 6.95 mm. Dizajn je veoma suptilan, bez previše isticanja pojedinih detalja, a Xiaomi MiPad 2 dolazi u dve boje: zlatnoj i sivoj.

Što se samih karakteristika tiče, smatramo da će svi oni koji su čekali najavljivani MiPad 2 biti oduševljeni.  On ima Retina ekran od 7.9 inča, rezolucije 2048*1536, a ako odradimo matematiku, njegov PPI je fantastičnih 326 (PPI - piksela po inču).

Ispod ekrana krije se takođe veoma dobra postavka komponenti. Tu je  Intel Atom X5-Z8500 čipset koji podrazumeva četvorojezgrani procesor sa 14nm tehologijom. Naravno, uz procesor ide i odlična LPDDR3 memorija kapaciteta 2 GB, a kao što smo na samom startu spomenuli, MiPad 2 ide sa 16 GB ili sa 64 GB interne memorije.



Kemere su takođe veoma dobre za jedan tablet ove dijagonale. Shodno tome, sa prednje strane je selfie kamera od 5 MPx, a sa zadnje se nalazi kamera čiji je senzor 8 MPx.

Treba napomenuti da Xiaomi MiPad 2 ima solidnu bateriju kapaciteta 6190 mAh i novi USB Tip C konektor.



I na kraju cena! On je do skorije koštao 269.99$. Međutim, zahvaljujući GearBest.com web radnji, koja inače ovih dana organizuje brojne promocije, Xiaomi MiPad 2 sada košta 229.89$. Nije naivna ušteda! Za 40$ mnogo toga možete kupiti na GearBest.com. Recimo prateću opremu za ovog momka!? Sve u svemu, naša dužnost je da vas obavestimo o tekućim akcijama, a na vama je da odlučite da li vam to odgovara ili ne. Više o karakteristikama i o tome gde možete ostvariti kupovinu, kliknite na priloženi "KUPI" baner: