Pitanje postavio Marjan Stojanović

Huawei P30 Pro – Pitajte sve što vas zanima!

Pitanje

Sve što vas zanima vezano za Huawei P30 Pro ćete saznati u recenziji.

A da bismo uvrstili odgovor na vaše pitanje u samoj recenziji telefona, potrebno je da u ovom postu postavite pitanje.

Svako pitanje će biti uredno potpisano i linkovano ka vašem Facebook ili Instagram nalogu. Zato ne zaboravite da na vašem profilu vežete vaše naloge ka društvenim mrežama.

Rešeno 0
Marjan Stojanović 2 godine 10 Odgovori 5097 pregleda
0

Odgovori ( 10 )

 1. Pozz interesuje me da li se moze ikako na huaweiu p30 pro dodat jos jedan viber preko aplikacije blizanac kao sto moze npr fb,wcap,mesendzer itd ali viber nemoze oprobo sam preko aplikacija sa neta parrelal space i kasne na njoj poruke tek kad udem u aplikaciju dode mi poruke bezveze tako da nije efikasna dosad sam imo sve s serije samsunga i imo sam dva vibera normalno ali jedina mana kod huaweia sto nemoze ta mogucnost inace mob je perfektan pa ako neko zna mogucnost nek pise unaprijed hvala

 2. Huawei P30pro
  1.Da li postoji opcija da se zakaze poruka, u koliko h da se posalje?
  2.Da li moze da se podesi kada stigne poruka da ne izadje njen sadrzaj na ekranu?

  • Pozdrav 👋. Na prvo pitanje ne mogu dati odgovor jer nisam ni imao iskustva sa P30pro, a moje neko iskreno mišljenje je da i ne postoji takva opcija.
   A za drugo pitanje imate u podešavanja ekrana opciju da sakrijete osetljiv sadržaj obaveštenja ili da uopšte ne prikazuje obaveštenja. Ovo samo deluje na zaključanom ekranu, ako na to mislite. 👋.

 3. Imam jedno pitanje ali za Huawei Yt Prime 2018. Naime alikacije Samsung health i Sport Tracker prestaju da rade u pozadini kada se telefon zaključa. Ja sam dobijao savete šta da uradim u podešavanjima ali ništa ne funkcioniše. Ako znate rešenje kažite mi.
  Unapred zahvalan
  Sreten

  • Prvo proverite da li postoji nova nadogradnja za te aplikacije. Možda je to rešeno u nekoj novoj verziji aplikacije.

   Ako se i dalje dešava isti problem, a probali ste sa onim osnovnim stvarima, onda moj predlog da instlirate neku straiju verziju tih aplikacija jer one možda neće praviti taj problem koji pominjete.

   Takođe, Huawei ima agresivan memory menadžment. Možda bi u podešavanjima trebalo da podesite da pomenute aplikacije budu pošteđene nasilnog zatvaranja usled memory menadžmenta.

Postavi odgovor