Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Counter Strike 1.6 je postao dostupan za Android uređaje! Preuzmite ga odmah!

Counter Strike 1.6 je postao dostupan za Android uređaje! Preuzmite ga odmah!

Ako ste neko ko voli legendarnu Counter Strike 1.6 igricu koja je davno dominirala po raznim PC igraonicama, onda ćete biti oduševljeni kada čujete da je ona sada dostupna i za Android uređaje! Evo gde je možete preuzeti kako biste je probali na svom telefonu ili tabletu i povo uživali u njoj.

Koliko ste samo novca potrošili na igranje Counter Strike 1.6 igrice u LAN-u? Mnogi su čitavo detinjstvo proveli baš u igraonicama. OK, kasnije, kada je net postao dostupan za sve, ta groznica se proširila na gejming od kuće. Sve u svemu, igranje Counter Strike-a se ne svodi samo na desktop računare. Od danas, svi mogu da instaliraju i igraju Counter Strike 1.6 na Android uređaju.

 



Korisnik Reddit-a, u1baomarov, postavio je uputstvo sa detaljima kako podesiti Counter Strike 1.6 da radi na Android uređaju, što podrazumeva i kopiranje datoteka iz postojeće Steam instalacije i instaliranje Xash3D aplikacije.

Dakle, evo kratkog navoenja šta bi trebalod a uradite kako bi instalirali i igrali Counter Strike 1.6 na svom Android uređaju:

1. Instalirajte odgovarajući APK. Instalirajte APK sa ”omp postfix” ukoliko je reč o uređaju sa procesorom koji ima više jezgra ili “noomp” verziju ukoliko je reč o uređaju sa jednojezgarnim procesorom. OVDE možete preuzeti sve što vam je potrebno.

2. Instalirajte najnoviji “Xash3D Android” sa linka ovog LINKA

3. Prekopiraj “cstrike” i “valve” datoteke iz instalacionog Counter Strike 1.6 Steam u “xash” fasciklu na memorijskoj kartici Android uređaja.

4. Pokreni CS16 Client i uživajte!



Što se rada igre tiče, Counter Strike 1.6 radi solidno na uređajima srednje klase, dok na premium uređajima radi bez greške. Malo je nezgodno kontrolisati igu putem tastera na ekranu, ali ko se navikao na to, onda neće biti nekih značajnih problema. One koji vole da koriste tastaturu i miša će morati da sačekaju neki “fix” budući da igra još nije kompatabilna sa tim kontrolerima.