Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Da li ste probali “Umri sa mnom” aplikaciju? (VIDEO)

Da li ste probali “Umri sa mnom” aplikaciju? (VIDEO)

Kada ostanete na 5% baterije, teško da bilo šta možete da uradite ukoliko vam utičnica nije pri ruci… Nije na odmet malo se zabaviti i probati “Die With Me” aplikacijom!

Pojavila se aplikacija koja može da se koristi samo kada je telefon na 5% baterije ili ispod! Kratak period, nema šta… Ali znate kako kažu: “Što je kratko, to je i slatko!”. U pitanju je aplikacija “Die With Me” što u direktnom prevodu znači “Umri sa mnom”.

 



Prilično ekstreman naziv, reklo bi se na prvi pogled. No, ako bolje razmislimo, vrlo je logično. Svi korisnici ove aplikacije mogu da se dopisuju uzmeđu sebe samo u situacijama kada bi baterija njihovog telefona bila na 5% napunjenosti ili ispod. Dopisivajući se tako pri izdahu baterije, zajedno mogu da otplove u svet bez interneta.

Tvorac ove aplikacije je jednom prilikom izjavio kako je aplikacija prvobitno bila zamišljena za sve one koji bi da pronađu devojku ili momka. Ideja je bila da se iskoristi taj kratak period koji 5% baterije nudi i zakaže sastanak uživo. Jer… Sve je drugačije kada se sa nekim sastanete uživo.

No, kao što vidite, aplikacija se trenutno reklamira sa drugačijom pričom. Vrlo verovatno jer im odgovara ta druga niša korisnika koji žele da uspostave kontakt sa nekim u online formi, a nastave komunikaciju privatno, bez pomoći tehnologije.

Aplikacija je dostupna na Google Play prodavnici. Njena cena je 0.99$ što je nekih 100 dinara. Pogledajte promo materijal: