Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Evo tastature za Android ili iOS koja će vas oduševiti, a napravili su je naše komšije! (VIDEO)

Evo tastature za Android ili iOS koja će vas oduševiti, a napravili su je naše komšije! (VIDEO)

Dopisivanje jeste zanimljivo, ali može biti još zanimljivije, a i lakše, ukoliko koristite tastature sa animacijama i temama. Evo jedne koju su napravili naše komšije. Dopada nam se kako izgleda, a verujemo da će i vama.

Izzy ft. Angry Birds ugledala je svjetlo dana i na tržištu aplikacija u Srbiji. Prva je to tastatura sa razvijenim tzv. “gesture recognition” - prepoznavanjem poteza prsta na tastaturi. Time se jednostavno i brzo iscrtavaju emotikoni i simboli bez izlaska iz glavne tastature u onu sa simbolima, a potezi su osmišljeni da budu intuitivni i laki za pamćenje.

 "Tehnološka inovacija koja mejenja način korišćenja tastature na mobilnim uređajima, sa likovima iz igre Angry Birds koju u Srbiji aktivno igra 160,000 ljudi!"

Uz uobičajene funkcije tastature, ova pruža potpuno novi doživljaj zvukovima i animacijama. Tako se tema iz filma Angry Birds može zasvirati prelaskom prsta preko tastature, a iscrtavanjem određenih poteza za 10 najčešćih emotikona, aktiviraju se animacije Angry Birds likova. Unutar tastature je i svojevrsna igrica - čestim korištenjem poteza osvajaju se nove atraktivne animacije.

Резултат слика за Izzy Angry birds

Fanovi igrice Angry Birds sa više od 160,000 aktivnih igrača, i gotovo 4 miliona skidanja samo u Srbiji, ali i oni koji na najkorištenijoj alatki danas - tastaturi - žele i malo akcije, zabave i dizajna, od danas mogu imati vlastitu brendiranu i interaktivnu tastaturu sa hrvatske "start up" scene za sve IOS i Android uređaje i besplatno se može skinuti na getizzy.com/angry_birds .

Izzy je posljednjih godinu dana već ostvario uspješnu saradnju sa brojnim regionalnim sportskim klubovima i muzičkim izvođačima, a sa ovom tastaturom otišli su i korak dalje u inovacijama koje omogućuju interaktivnu tastaturu. Što se redakcije PametniTelefoni.rs, drago nam je da vidimo da sve više novog sadržaja niče na Balkanu. Zato ne oklevajte i barem probajte novu Izzy Angry Birds tastaturu!