Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

GCam Tool 2.0 je “antibiotik” za Google Camera apliakciju!

GCam Tool 2.0 je “antibiotik” za Google Camera apliakciju!

GCam Tool 2.0 je alatka koja će vam pomoći da sve fotografije načinjene putem Google Camera aplikacije premestite u neku drugu fasciklu ili sprečite obrtanje selfie fotogrfija.

Često smo pisali o Google Camera aplikaciji i o određenim portovima te apliakcije sa Google Pixel telefona. Razni programeri su našli način da omoguće sjajne funckije Google Camera aplikacije sa Pixel telefona svim ostalim telefonima koji ne potiču iz Google kompanije.

 



Međutim, šta je sa onim modifikacijama i aplikacijama koje pripomažu Google Camera aplikaciji da bude još bolja nego što jeste ili da se isprave neke njene greške? Malo je takvih rešenja, ali to ne znači da ih nema. GCam Tool 2.0 je možda jedno od tih rešenje koje Google Camera aplikaciju čini kompletnom. Ako ništa drugo, barem za one uređaje koji nisu Google Pixel.

Programer koji se na Reddit-u /u/naveenjn je napravio alatku “GCam Tool 2.0” koja omogućava korisnicima da premeste sve fotografije koje su načinjene Google Camera aplikacijom u neku drugu fasciklu što inače nije moguće. Takođe, ova alatka sprečava i obrtanje selfie fotografija koje su napravljene u “portrait” režimu.

GCam Tool 2.0 je vrlo jednostavna aplikacija, sa nekoliko besplatnih opcija, ali i sa nekoliko opcija za koje je potrebno platiti 1$. Jedna od tih plaćenih opcija podrazumeva sprečavanje obrtanja selfie fotografija.

Dakle, ako imate MicroSD karticu, uz pomoć GCam Tool 2 aplikacije možete podesiti da se sve fotografije čuvaju direktno na njoj. Zgodno, zar ne? GCam Tool 2.0 možete preuzeti besplatno sa Google Play prodavnice ili priloženog linka:

>> GCam Tool 2.0 <<