Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Gde preuzeti mape za iGO i kako ih instalirati?

Gde preuzeti mape za iGO i kako ih instalirati?

Evo linka gde možete preuzeti mape i sačuvati ih na svoj Android uređaj kako bi koristili iGO na područiju bivše Jugoslavije.

Budući da smo uradili uputstvo koje pojašnjava kako se instalira iGO Primo na Android uređaj bilo bi zgodno da vam kažemo gde da preuzmete mape i kako da ih instalirate.

>> Kako instalirati iGO navigaciju na Android uređaj!? <<

Situacija je sledeća. Mape za iGO nisu uopšte problem. Sve što treba da uradite je da sednete za računar, istražite malo uz pomoć moćnog Google pretraživača i nahvatate nekoliko linkova sa kojih možete preuzeti mape. Obzirom da je najlakše naći mape cele Evrope, sem Balkana, mi smo rešili da vam pomognemo oko toga.



Moramo pre svega da se zahvalimo autoru “walter66” članu  foruma mob.hr jer je on napravio odličan tekst koji detaljno objašnjava kako se instalira iGO Primo navigacija kao i mape. No, da mi nastavimo dalje. Kako bi ste preuzeli mape za teritorije:

  • Slovenija
  • Hrvatska
  • Bosna i Hercegovina
  • Srbija (Vojvodina, Šumadija, Raška, Kosovo) 
  • Crna Gora
  • Makedonija

neophodno je da se uputite na priloženi link gde treba da kliknete na plavi taster “download file”:

>> iGO Primo Maps 2013 Q4 <<

Kada se one preuzmu, raspakujte sadrćaj i prebacite ih u folder “map” koji se nalazi u okviru foldera iGO na vašem telefonu.

Ukoliko budete imali nekih poteškoća slobodno nas kontaktirajte radi rešavanja istih. Ukoliko želite da instalirate dodatak koji vas obaveštava o radarima i kamerama, dodatak za građevine u 3D-u i dodatak za srpsko glasovno navođenje, pišite nam na našoj FB stranici!



>> Najbolje besplatne navigacione aplikacije za Android uređaje koje rade u offline režinu! <<

>> 3 najbolje navigacione aplikacije! <<

>> Preuzmite HERE Maps na svoj Android uređaj! <<