Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Ginger tastatura je dobila značajnu nadogradnju koja će vas oduševiti!

Ginger tastatura je dobila značajnu nadogradnju koja će vas oduševiti!

Sada u okviru Ginger tastature za Android možete lako da se krećete kroz aplikacije. 

Ginger Software, tvorci Ginger Keyboard aplikacije su nedavno lansirali nadogradnju koja korisnicima omogućava veoma brzo i lako kretanje između različitih aplikacija na Android-u i to direktno sa tastature.

Funkcija nazvana “Pametni Bar” (eng. Smart Bar) korisncima Ginger tastature omogućava da dodaju aplikacije poput Evernote, Todoist, Google Keep, Slack, WhatsApp i još mnogo drugih, kako bi kasnije iz “pametnog bara” mogli direktno iz tastature da se kreću između dodatih aplikacija i to bez zatvaranja tastature. Ovo može biti jako zgodno kada želite da brzo zabeležite nešto dok vodite razgovor putem IM ili SMS poruka. Naravno mogućnosti su ogromne ali najbitniji razlog ove nadogradnje je fluidniji rad na Android ili iOS platformi uz pomoć Ginger tastature.



gingerandroid 730x414 Ginger for Android now lets you switch apps without ever closing your keyboard

Kako navode iz Ginger Software-a, “Smart Bar” je proistekao iz analize podataka koji su zasnovani na feedback-u njihovih korisnika. Ukoliko se desi da ne vidite “Smart Bar” on vam je smešten u gornjem levom uglu tastature gde su vam predlozi za dovršavanje reči.

Naravno, vi ste u mogućnosti da birate koje su to aplikacije koje želite u “Smart Bar-u”  pritiskom na mali plusić koji je odmah na kraju “Smart Bar-a”. Kada dodirnete na + dobićete listu sa aplikacijama koje vi možete odabrati i dodati u “Smart Bar”.

Pored ove nove funkcije dodati su neki novi emotikoni i podrška za GIF, a Ginger najavljuje još zanimljivih nadogradnja i zakrpa.

Ginger tastatura je besplatna za preuzimanje i možete je preuzeti sa Google Play prodavnice klikom na priloženi LINK. Takođe aplikaciju možete preuzeti i za iOS platformu.

>> Android - Ginger Keyboard <<



>> iOS - Ginger Keyboard <<