Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Google Messages dodaje mogućnost odloženog slanja SMS poruka!

Google Messages dodaje mogućnost odloženog slanja SMS poruka!

Jedna odlična karakteristika mnogih klijenata e-pošte je mogućnost planiranja slanja poruka u budućnosti, omogućavajući vam da napišete e-poštu, a zatim je automatski pošaljete kasnije. Sada Google dodaje sličnu funkciju u svoju aplikaciju Messages.

 

Neki korisnici Google Messages-a sada u svojoj aplikaciji vide funkciju „Raspored poruke“ koja omogućava aplikaciji da pošalje tekstualnu poruku u određeno vreme u budućnosti.

 



Samo napišite svoj tekst i pritisnite i držite dugme Pošalji i dobićete nekoliko unapred podešenih vremena za odabir, poput „Kasnije danas, 18:00“ ili „Sutra, 8:00“.

Заказивање Гоогле порука

>> Google RCS čet od sada dostupan širom sveta! <<

>> "Chat" je Google-ova alternativa za iMessage! <<

Takođe možete da izaberete „Izaberite datum i vreme“ i moći ćete da podesite prilagođeni datum i vreme za slanje poruke. Jednom kada odaberete vreme za slanje poruke, tekst će se pojaviti u niti prepiske sa satom pored i ispod njega napisanim „Zakazana poruka“. Ako zatim dodirnete poruku, imaćete mogućnost da ažurirate njen sadržaj, odmah je pošaljete ili poruku izbrišete.

Текст заказивања Гоогле Мессагес-а

Izgleda da funkcija zakazivanja Google Messages-a još uvek nije široko predstavljena. Međutim, XDA-Developers je potvrdio da trenutni APK Google Messages sadrži kod za ovu funkciju, pa će uskoro možda dobiti šire predstavljanje.



>> Google Messages <<

Sposobnost zakazivanja tekstualnih poruka lep je dodatak Google-ovoj aplikaciji za slanje poruka. Ponekad se možda setite nečega što želite nekome da kažete ili pitate, ali nije prikladno vreme da ga gnjavite tekstom. Ova funkcija vam omogućava da tekst ispišete dok vam je svež u mislima, ali da ga kasnije automatski pošaljete u neko prikladnije vreme.

>> Kako poslati SMS poruku preko računara? (VIDEO) <<

>> Google planira da Duo zameni sa Meet! <<