Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Google Play prodavnica omogućila rezervaciju nadolazećih aplikacija!

Google Play prodavnica omogućila rezervaciju nadolazećih aplikacija!

Google Play prodavnica sada ima novu funkciju koja vam omogućava da rezervišete neku nadolazeću aplikaciju odnosno onu koja tek treba da se pojavi. U trenutku kada se ona pojavi vi dobijate notifikaciju da je u etru i da je možete preuzeti.

Rezervisanje aplikacija je već dostupna opcija na Google Play prodavnici, a prva aplikacija koja je mogla biti rezervisana je Terminator Genisys: Revolution. Ova nova opcija će najviše doprineti samim programerima i kompanijama koje se bave proizvodnjom aplikacija. Sada oni mogu da izgrade reklamu i ponudu pre lansiranja aplikacije, što će uveliko olakšati brojne naporne procese pri promovisanju.

 >> Google Play je pun aplikacija koje sadrže napadni sistem reklamiranja! <<

>> Google Play prodavnica uvela filter za loše aplikacije! <<

>> Kako da vratite sve aplikacije sa predhodnog telefona? <<

Kada se korisnik unapred registruje za aplikaciju ona ne bude automatski instalirana već korisnik dobija informaciju da je aplikacija koju je rezervisao dostupna za preuzimanje. Moramo da nagovestimo da smatramo da će ovo biti jedna od korišćenijih opcija Google Play prodavnice tako da je Google napravio odličan potez!

>> Kako rešiti problem sa Google Play prodavnicom? <<>> Preuzmite najbolje aplikacije koje se ne mogu naći na Google Play prodavnici! (VIDEO) <<

>> Na Google Play prodavnici su se pojavili lažni vodiči za krekovane aplikacije! <<