Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Inbox vam sada preporučuje koga da otpratite sa “newsletter-a”!

Inbox vam sada preporučuje koga da otpratite sa “newsletter-a”!

Oragnizujte još bolje vaš Gmail ili bilo koji drugi email klijent uz preporuku Inbox-a da otrpatite pojedine newsletter-e.

Teško je poverovati da je Inbox aplikacija sa nama već tri godine! Teško je zato što se radi o Google aplikaciji za koju se verovalo da će zameniti Gmail.

 



Pritom, Inbox ima mnogo korisnih funkcija i opcija koje joj daju prednost u odnosu na Gmail. Primera radi, Inbox je nedavno dobio novu funkciju koja korisnicima predlaže bolju organizaciju svojih email poruka.

*Napomena

Detaljnije o "Inbox By Google" aplikaciji pročitajte na priloženom linku gde između ostalog možete i da je preuzmete:

>> Google Inbox je nova “Gmail” aplikacija! Jeste li je probali? <<

Sve funkcioniše na sledeći način. Ukoliko imate email koji niste pogledali u periodu od mesec dana, aplikacija će vam ponuditi karticu iznad svih tih nikada nepročitanih email-ova sa upitom da ih otpratite tj. da odradite čuveni “Unsubscribe sa newsletter-a”



Tu toj kartici će biti dva tastera na raspolaganju “Unsubscribe” i “No thanks”. Dodirom na “Unsubscribe” taster ćete biti izbrisani sa email-lista svih tih pošiljalaca od kojih vam konstantno stižu neželjeni emal-ovi. U suštini, uopšte nije bitno kako ste se našli na tim listama jer jedan taster može vrlo lako da vas izbriše sa njih.

Imajte na umu da ova nova funkcija polako stiže putem nadogradnje na Google Play prodavnici, ali i putem web prikaza. Dakle, proverite da li imate neku novu nadogradnju na Google Play prodavnici.