Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Kako da vratite sve aplikacije sa predhodnog telefona?

Kako da vratite sve aplikacije sa predhodnog telefona?

Evo kako brzo da instalirate aplikacije na nov telefon koje ste ranije na starom telefonu.

Vraćanje svih postavki, slika, muzike i aplikacija je mukotrpan posao. Za to postoje aplikacije koje naprave rezervnu kopiju (eng. backup) vašeg telefona koju možete sačuvati na MicroSD karticu. Ali nekada to zna da potraje i da zakomplikuje situaciju. U cilju da Vam olakšamo vraćanje aplikacija sa starog, izgubljenog ili pokvarenog telefona na novi koji ste tek počeli da koristite predstavljamo vam kratko i jednostavno uputstvo.Obzirom da postoji Google cloud i da nam se video zapisi i slike čuvaju tu čuvaju, nema potrebe da brinemo za njih ali šta ćemo sa aplikacijama? Postoji način na koji možete veoma jednostavno da ponovo instalirate aplikacije koje ste nekada koristili i to u svega tri koraka. 1. Povežite se na internet i startujte aplikaciju Google prodavnicu. Ukoliko ste prethodno uneli mail koji ste koristili do sada uspećete da sve obavite bez poteškoća. A ako ste kreirali nov mail nećete biti u mogućnosti da uspešno privedete kraj ovog upustva.

2. U aplikaciji u gornjem levom uglu imate tri crtice preko kojih dolazite do dotatnih opcija. Dodirnite tu i zatim na listi nađite isečak "moje aplikacije" i uđite tu. Kada vam se učitaju aplikacije koje trenutno imate na vašem uređaju vreme je da dodirnete na vrhu liste isečak "sve".

3. Na listi "sve" prvo ćete videti mail na kom su se beležile informacije svih instaliranih aplikacija od kako imate Android telefon. U produžetku liste su upravo te aplikacije koje ste koristili nekada i to sve na jednom mestu, bez pretraživanja marketa. Zadržite aplikacije koje želite da instalirate, čekirajte ih i na kraju kliknite na taster "instaliraj" koji je pozicioniran u gornjem desnom uglu.

>> Kako rešiti problem sa Google Play prodavnicom? <<

>> Preuzmite najbolje aplikacije koje se ne mogu naći na Google Play prodavnici! (VIDEO) <<

>> Na Google Play prodavnici su se pojavili lažni vodiči za krekovane aplikacije! <<Prednost ovog načina vraćanja aplikacije je mogućnost odabira onih koje želite u tom trenutku. Dakle, ukoliko ste ranije imali neke aplikacije koje ne želite da sada imate dovoljno je da ih ne čekirate pri selektovanju aplikacija koje želite instalirati.

Lako, brzo i jednostavno!

>> Google Play je pun aplikacija koje sadrže napadni sistem reklamiranja! <<

>> Google Play prodavnica uvela filter za loše aplikacije! <<