Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Kako instalirati i podesiti SwiftKey tastaturu na telefonu?

Kako instalirati i podesiti SwiftKey tastaturu na telefonu?

Instalirajte najbolju tastaturu za telefon u svega nekoliko koraka! Evo kako da je preuzmete i šta sve treba da uradite kako biste podesili SwiftKey tastaturu po prvi put!

U današnjem tekstu želimo da vam pokažemo kako da preuzmete i po prvi put podesite SwiftKey tastaturu na svom telefonu! Pokazaćemo vam kako da aktivirate SwiftKey tastaturu i podesite je kao podrazumevanu i kako da se prijavite na SwiftKey nalog.

 Pre svega, bitno je da znate da je SwiftKey tastatura dostupna za Android i iOS uređaje. Možete ih preuzeti pristupanjem iOS ili Google Play prodavnice ili dodirom na priloženi link:

>> SwiftKey - Android <<

>> SwiftKey - iOS <<

Ostatak procedure je uobičajen: sačekajte da se aplikacija preuzme i instalira.

Evo liste "korak po korak" uputstava koje smo napisali vezano za SwiftKey tastaturu. Ovde imate apsolutno sve o SwiftKey aplikaciji pa ukoliko ste imali nekih nedoumica, onda pogledajte neki od priloženih članaka.   1. Kako podesiti ćirilično, latinično ili neko drugo pismo na SwiftKey tastaturi?
  2. Kako napraviti ili promeniti temu na SwiftKey tastaturi?
  3. Kako prilagoditi tastere SwiftKey tastature?
  4. Kako promeniti veličinu SwiftKey tastature?
  5. Kako podesiti rečnik i način kucanja preko SwiftKey tastature?
  6. Kako isključiti unos teksta putem govora na SwiftKey tastaturi?
  7. Kako podesiti zvuk i intezitet vibracije na SwiftKey tastaturi?
  8. Kako dodati prečice za reči ili rečenice na SwiftKey tastaturi?
  9. Kako izbrisati, resetovati ili odjaviti se sa SwiftKey naloga?
  10. Kako koristiti dodatne tj. posebne opcije SwiftKey tastature?

Kako podesiti SwiftKey tastaturu po prvi put?

Prvo što treba da uradite da biste koristili SwiftKey tastaturu je da je postavite kao podrazumevanu. U današnjem tekstu ćemo vam priložiti “korak po korak” uputstvo za Android uređaje koje može poslužiti i za iOS uređaje (slična je procedura).

1. Dodirnite na SwiftKey ikonicu koja će boravi u fioci sa aplikacijama. (eng. menu).2. Zatim dodirnite na plavi taster “Omogući SwiftKey”. 

3. Na listi svih podrživih unosa, uključite prekidač pored “SwiftKey tastatura” naslova.4. Nakon što uključite prekidač pojaviće se obaveštenje koje vas upozorava da je moguće da će tastatura prikupljati informacije o korišćenju. Ako se slažete sa tim, samo dodirnite na “Ok”.

5. Potom dodirnite na plavi taster “Izaberite SwiftKey”. 

5. U iskakajućem prozoru odaberite “SwiftKey tastatura” opciju.

6. To je to, uspešno ste postavili SwiftKey tastaturu. Kako biste je dodatno prilagodili sebi, dodirnite na plavi taster “Nabavite bolja predviđanja”.

7. Izaberite način prijavljivanja: “Microsoft” ili “Google” nalog. Pretpostavljamo da vam je najlakše da odaberete Google nalog.

Korak sa prijavljivanjem u SwiftKey tastaturi putem Google ili Microsoft naloga se može preskočiti, ali to ne preporučujemo jer gubite neke vrlo korisne opcije. Sve postavke koje napravite u SwiftKey tastaturi, nakon što se prijavite putem recimo Google naloga, će zauvek biti sačuvane. Naravno, na vašem nalogu će biti sačuvan i rečnik koji budete koristili, a koji zapravo značajno olakšava i ubrzava kuckanje jer je on kreiran na bazi vaših navika.