Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Kako izbrisati, resetovati ili odjaviti se sa SwiftKey naloga?

Kako izbrisati, resetovati ili odjaviti se sa SwiftKey naloga?

Evo kako da izmenite svoj SwiftKey nalog, izbrišete ga ili se odjavite sa njega. U priloženom tekstu ćemo vam govoriti o tome kako da pristupite podešavanjima SwiftKey naloga i kako možete da ga resetujete tj. izbrišete rezervne kopije, da izbrišete SwiftKey nalog u celosti ili se odjavite sa njega.

Kao što i sami znate, SwiftKey tastatura je daleko bolja ukoliko se prijavite na nalog. Međutim, ako ste se predomislili i ipak želite da izbrišete ili resetujete svoj SwiftKey nalog, onda je potrebno da pristupite podešavanjima o aktivirate pojedine opcije. 

 Bitno je da znate da je Microsoft kupio SwiftKey i da je ta tastatura u vlasništvu te kompanije. Samim tim, korisnici na raspolaganju imaju mogućnost da kreiraju SwiftKey nalog pomoću Microsoft ili Google naloga. 

Evo liste "korak po korak" uputstava koje smo napisali vezano za SwiftKey tastaturu. Ovde imate apsolutno sve o SwiftKey aplikaciji pa ukoliko ste imali nekih nedoumica, onda pogledajte neki od priloženih članaka. 

  1. Kako instalirati i podesiti SwiftKey tastaturu na telefonu?
  2. Kako podesiti ćirilično, latinično ili neko drugo pismo na SwiftKey tastaturi?
  3. Kako promeniti temu na SwiftKey tastaturi ili napraviti novu?
  4. Kako prilagoditi tastere SwiftKey tastature?
  5. Kako promeniti veličinu ili poziciju SwiftKey tastature?
  6. Kako isključiti unos teksta putem govora na SwiftKey tastaturi?
  7. Kako podesiti rečnik i način kucanja preko SwiftKey tastature?
  8. Kako podesiti zvuk i intezitet vibracije na SwiftKey tastaturi?
  9. Kako dodati prečice za reči ili rečenice na SwiftKey tastaturi?
  10. Kako koristiti dodatne tj. posebne opcije SwiftKey tastature?

Kreiranje SwiftKey naloga je od velikog značaja jer vam to omogućava da čuvate svoje postavke tastature, prečice, rečnik i celokupno korisničko iskustvo direktno na oblak. 

To zapravo znači da će sve biti sačuvano ako vratite telefon na fabričke vrednosti i ponovo instalirate SwiftKey tastaturu. Prijavom na svoj nalog vraćate sve te postavke koje ste ranije napravili, zajedno sa svojom bazom reči ili prečica koje ste ranije unosili.Kako resetovati SwiftKey nalog, izbrisati ga ili se odjaviti?

1. Pokrenite “SwiftKey” aplikaciju dodirom na njenu ikonu koja boravi u fioci sa aplikacijama.

2. Zatim dodirnite na prvu opciju u nizu “Nalog” ispod koje se umanjenim slovima može pročitati email za koji je vezan SwiftKey nalog.3. Dodirom na “Nalog” opciju možete kopirati svoj SwiftKey ID i kasnije ga iskoristiti prilikom obraćanja podršci.

4. Dodirom na kategoriju “Rezervna kopija i sinhronizacija” pristupate dodatnim opcijama:- Rezervna kopija i sinhronizacija | Dodirom na ovu opciju uključujete redovno pravljenje rezervnih kopija.

- Samo WiFi | Dodirom na ovu opciju uključujete pravljenje rezervnih kopija samo kada je telefon povezan na WiFi.

5. Uključivanjem opcije “Cloud predviđanja” omogućavate predloge “hash tag-ova” nakon što unesete samo nekoliko slova ili reči.

6. Dodirom na opciju “Izbrišite rezervnu kopiju personalizovanog rečnika” brišete sve reči koje ste uneli u svoj rečnik ikada.

7. A u sčučaju da ipak želite da trajno izbrišete svoj nalog, onda dodirnite na opciju “Izbriši svoj SwiftKey nalog”.

8. Što se odjavljivanja tiče, dovoljno je dodirnuti na opciju “Odjavite se sa SwiftKey naloga”.