Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Kako pomoću telefona precizno izmeriti dimenzije prstena? (VIDEO)

Kako pomoću telefona precizno izmeriti dimenzije prstena? (VIDEO)

Iako zvuči nerealno, telefon stvarno može da vam pomone da definišete dimenzije prstena koji planirate da kupite za voljenu osobu. Evo o čemu se radi!

Ako prvi put kupujete prsten svojoj voljenoj osobi, vrlo verovatno nećete znati tačne dimenzije. To automatski kvari planove jer iznenađenje može da propadne ukoliko prsten nije odgovarajuće veličine.

 Sreća u nesreći je što naš telefon može da nam pomogne da to brzo i jednostavno rešimo. Naime, postoji aplikacija koja se naziva “Ring Sizer” i koja nam pomaže da definišemo precizne dimenzije prstena koji će perfektno odgovarati osobi koja će ga nositi.

Ring Sizer aplikacija je besplatna i možete je preuzeti sa Google Play ili App Store prodavnice.

>> Ring Sizer by Jason Withers - Google Play Store <<

>> Ring Sizer by Jason Withers - App Store <<

Kada je preuzmete, instalirate i pokrenete, potrebno je da položite referentni prsten preko ekrana. Upravo tu nailazi na jedan jedini problem, koji ne bi trebalo da bude nerešeiv. Naime, kod devojaka nije redak slučaj da one već imaju neki prsten koji nose koji potencijalno može poslužiti kao referenti.

Jednom kada diskretno dodjete do referentnog prstena, samo ga položite na ekran, prevucite slider i poklopite krug na ekranu sa prstenom. Kada to učinite, prikazaće vam se unutar kruga tačne dimenzije.U priloženom videu možete pogledati kako to izgleda: