Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Kineska aplikacija za root-ovanje KingRoot je upravo dobila prevod! (VIDEO)

Kineska aplikacija za root-ovanje KingRoot je upravo dobila prevod! (VIDEO)

E sada je root-ovanje postalo još lakše! Evo zašto..

Aplikacija koja je jako poznata u Kini ali od skorije i kod nas nakon predstavljanja na našem portalu. Ona se nedavno naoružala sa engleskim jezikom, odnosno prevodom na taj jezik. Sada nesmetano može osvojiti svet jer će gotovo svi znati da je koriste. Najbolji opis za ovu aplikaciju je: “ovo je alatka za lenje ljude koji žele root-ovan Android uređaj.” Lenji ili ne, svakako ćete se odlučiti za ovaj način root-ovanja, ukoliko prođe naravno, nego za znatno komplikovanije načine koji zahtevaju mnogo više vremena i pažnje. Evo detaljnog uputstva koji će vam pomoći da uz KingRoot aplikaciju root-ujete svoj Android uređaj:

>> Kako root-ovati Android uređaj pomoću aplikacije! (VIDEO) <<



KingRoot aplikacija ne zahteva custom recovery da bi se telefon root-ovao, mada ukoliko root-ujete telefon instaliranje custom recovery-a je najverovatnije sledeći korak. Takođe, ova aplikacija je bazirana na Cloud-u što znači da će pri pokušaju root-a potražiti sve neophodno na svom serveru radi uspešno obavljenog zadatka. Kada smo već kod toga, izveštaji KingRoot aplikacije govore da je procenat uspešnosti root-a čak preko 70% ovog momenta, što znači da će KingRoot verovatno uspeti da root-uje i vaš Android uređaj.

>> Kako instalirati ClockworkMod Recovery na ZTE Blade 3 telefonu? <<

>> Kako instalirati recovery na Samsung Galaxy Core (Duos) telefonu? <<

>> Kako root-ovati i instalirati custom recovery na Nexus 5 kojeg pokreće Android 5 LolliPop? << 

>> Kako instalirati i koristiti recovery na Samsung telefonima? (VIDEO) << 

Programeri koji su razvili KingRoot su jasno stavili do znanja šta ova aplikacija instalira a šta ne. Ono što ide u root samog Android sistema je SU Binary (datoteke koje za stalno omogućavaju izmenu, korišćenje i brisanje sistemskih aplikacija od strane korisnika i aplikacija trećeg lica) i KingUser (aplikacija koja služi kao alatka za odobravanje i manipulaciju root-a).



>> Šta je ROOT, Recovery i Custom ROM? <<

Sve u svemu, jako zgodna aplikacija za one kojima je root-ovanje telefona totalna misterija. Na priloženom linku preuzmite novu verziju aplikacije KingRoot koja ima i engleski jezik.

>> KingoRoot v4 <<

Ukoliko ne uspete da root-ujete svoj Android uređaj uz pomoć KingRoot aplikacije, na priloženom linku imate uputstvo koje će vam pomoći da uspete u tome na drugi način:



>> Kako “rutovati” telefon? << 

Pogledajte video koji demonstrira root-vanje Galaxy S6 telefona: