Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Najbolje muzičke aplikacije!

Najbolje muzičke aplikacije!

Pogledajte koje su to najbolje muzičke aplikacije za Android platformu za koje možda niste ni čuli! Takođe, preuzmite plaćene aplikacije potpuno besplatno jer mi svojim fanovima uvek pružimo alternativu!

Nekada smo muziku slušali na tranzistorima i to nam je pružalo ogromno zadovoljstvo! Zatim su se pojavili mali kineski tranzistori koji su nam dizali kosu na glavi svojom mobilnošću i čudnovatim izgledom. Ipak, negde, negde se mogao naći vokmen (eng. walkman) koji je bio hit! Ko god je imao vokmen on je bio u centru pažnje.

 



Neko vreme vokmen je vladao sve dok se nije pojavio “discman”! Obzirom da su se u međuvremenu pojavile linije koje imaju čitač diska, bilo je pitanje vremena kada će se pojaviti discman! To je u suštini isto kao vokmen samo što se umesto kaseta ubacuju audio diskovi. Međutim, “discman” kako sam ga ja nazivao nije uspeo da se približi gracioznom vokmenu i njegovoj slavi jer ga je srušio mp3 muzička tabla (eng. player). MP3 Player je zapravo za nas bilo nešto što je u Americi bio iPod. Znam da ne može da se poređuje ali to je tako. Ti uređaji su vladali sve dok se nisu pojavili pametni telefoni koji su im oteli namenu i njihovu vrednost bacili u zaborav.

Nemojte mi zameriti ako ova hronologija uređaja nije onakva kakvu je ostali opisuju jer možda nije u skladu sa razvojom elektronike. Ova hronologija je konkretno iz mog iskustva. E sada, pošto već duže vreme nismo imali priliku da “naletimo” na uređaj koji će oteti muzičku baklju pametnim telefonima govorićemo o aplikacijama koje su danas jedini način da se mobilno preslušavanje muzike značajno unapredi.

Pre nego što se upustimo na ovo putovanje napomenuću samo da smo se trudili da nađemo što bolje muzičke aplikacije koje odolevaju medijskom pumpanju (eng. boost). Dakle nećemo bustovati neke aplikacije bez razloga već ćemo u obzir uzimati samo one koje stvarno zaslužuju pominjanje. Navedene aplikacije pored dizajna, na koji nismo preterano obraćali pažnju, su pre svega potkovane korisnim funkcijama, vidžetima, ekvilajzerima i pre svega kvalitetu reprodukcije zvuka.

*Napomena

Ako besplatno preuzimate plaćene aplikacije neophodno je da prethodno štiklirate opciju "nepoznati izvori", OVDE pogledajte kako da to uradite.

Poweramp

Ako izuzmemo svetsku popularnost ove aplikacije, mislimo da ne postoji nešto što nije dobro na Poweramp-u! Sadrži veoma intuitivni korisnički izgled koji lako možete prilagoditi sebi pomoću raznih tema koje se mogu naći na Google Play prodavnici. Slika albuma i tekst pesme se sinhronizuju sa Poweramp-om tako da ne zastajkuje za ostalima. Tu je i veoma moćan ekvilajzer preko kog možete lako manipulisati muzikom i podesiti zvuk onako kako vama odgovara. Naravno tu su već unapred postavljeni šabloni pogodni za brzu postavku izlazećeg tona. Recimo ako želite muziku slušati preko slušalica, imate šablon samo za taj način preslušavanja koji drastično unapređuje kvalitet zvuka. Jedina stvar koja vam se možda neće dopasti je to što se kupuje i cena je 3.99$. Ako imate novca apelujemo da je kupite, ali kao i što sami znate mi uvek, ako je to moguće, priložimo LINK za besplatno preuzimanje:



>> PowerAmp 2.0.9 <<

>> PowerAmp Full Version Unlocker v2 <<

1. Preuzmite obe datoteke koje smo priložili.

2. Instalirajte prvo “PowerAmp 2.0.9”.



3. Odmah potom instalirajte i startujte “PowerAmp Full Version Unlocker v2”.

4.  “PowerAmp Full Version Unlocker v2” će vam otključati Poweramp i moći ćete da je koristite kao da ste je platili, samo dodirnite na taster “Open  Poweramp



PlayerPro

Ovo je još jedna muzička aplikacija iz kluba “najboljih”.  Kao i na Poweramp-u, slika albuma i tekst pesme može biti preuzet i reproduktovan zajedno sa muzikom. Takođe postoje razne teme za ovu aplikaciju koje će vam se sigurno dopasti, međutim tu su i neke nadogradnje koje se mogu naknadno instalirati. PlayerPro podržava tagovanje muzike direktno iz aplikacije kao i nekoliko različitih vidžeta kako na početnom ekranu tako i na zaključanom. PlayerPro košta 3.34$, platite za ovu aplikaciju i podržite programere kako bi smo u budućnosti videli još ovakvih aplikacija. Ukoliko ne želite da kupite aplikaciju OVDE je možete preuzeti besplatno.


n7player Music Player

Ovo je muzička aplikacija koja će vaše iskustvo podići na viši i potpuno novi nivo! Pre svega je laka za korišćenje sa “tag cloud” sistemom koji vam na ekranu prikazuje sva imena izvođača ili albuma kako plutaju. Dodirom na ime dolazi se do slike albuma, a dodirom na sliku do pesme i tako dalje. Pored neverovatnog korisničkog izgleda, n7player sadrži i svoj ekvilajzer koji je iznenađujuće dobar. Mnogo tu dodatnih opcija postoji kao što je AriPlay i slično, ali ako ste osoba koja voli kvalitetnu reprodukciju muzike uz inovativni korisnički izgeld onda je n7player prava stvar za vas! Inače ovaj player je naša preporuka. Preuzmite n7player potpuno besplatno sa Google Play prodavnice ili direktno sa našeg bedža klikom na "instaliraj".


Rocket Player

Želite muzičku aplikaciju natrpanu sa gomilom funkcija, modifikacija i opcija? Rocket Player je onda ono što tražite! Besplatna verzija vam pruža kvalitetno iskustvo preslušavanja muzike u to ne sumnjajte, međutim Pro verzija obiluje mnogim dodacima poput moćne pretrage muzičkih datoteka, sačuvanih lista i slično. Ono što Pro verzija takođe donosi je podrška gotovo svih muzičkih formata. Rocket Player ima inzvarednu podršku obzirom da dolazi pod imenom koji je već uveliko poznat tako da nećete imati problema oko pronalaženja tema. Korisnički izgled je kranje prijatan, uglađen što garantuje lako pronalaženje muzike. Rocket Player Pro možete besplatno preuzeti sa ovog LINKA, standardnu varijantu sa Google Play prodavnice.