Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Najbolje Xposed modifikacije za Android 7 Nougat!

Najbolje Xposed modifikacije za Android 7 Nougat!

Evo koje su to najbolje Xposed modifikacije koje se mogu instalirati i koristiti na Android 7 Nougat uređajima!

Android 7 Nougat je lansiran krajem prošle godine te je za ovih osam meseci veoma veliki broj telefona već dobilo nadogradnju na najnoviji Android sistem. Iako nova verzija Android operativnog sistema donosi brojna unapređenja, jedna stvar koja se promenila na loše je slaba podrška za Xposed Installer. Tačnije, vrlo je mali broj uređaja ne koje se može instalirati Xposed Framework.

 



No, nije da ne postoje Android 7 Nougat telefoni na koje se ipak može osposobiti Xposed Installer, pa barem onaj nezvanični. Mi smo pisali o tome, pa ako ste propustili, na ovom LINKU možete pogledati detaljno uputstvo.

Uglavnom, jednom kada osposobite Xposed Intaller na svom Android 7 Nougat uređaju, moći ćete da koristite neke jako korisne modifikacije. Mi smo rešili da napravimo listu najboljih za najnoviju verziju Android-a i predstavimo vam je. Evo koje smo modifikacije uključili u našu “TOP 5” listu:

Gravity Box

O ovoj modifikaciji smo pisali u više navrata tako da ne želimo da se ponavljamo. Samo ćemo ukratko reći da pomoću Gravity Box modifikacije možete promeniti gotovo svaki aspekt Android korisničkog izgleda.

Preuzmite Gravity Box za Android 7 Nougat sa ovog LINKA.

>> Preuzmite najbolje aplikacije koje se ne mogu naći na Google Play prodavnici! (VIDEO) <<



>> Xposed modifikacije za tablet! <<

Greenify

Greenify je takođe još jedna od dobro poznatih modifikacija o kojim već dugo pišemo jer to zaslužuje. Radi se o modifikaciji koja korisniku omogućava manipulaciju nad servisima koju su pokrenuti u pozadini. Podešavanje rada tih servisa dovodi do ogromne uštede baterije te je Greenify modifikacija prepoznatljiva kao odlično rešenje za prebacivanje servisa i aplikacija u režim sna tj. hibernacije zarad uštede baterije.

Preuzmite Greenify za Android 7 Nougat sa ovog LINKA.



>> Greenify ubrzava Android uređaje na fenomenalan način! <<

>> Aplikacije za čuvanje baterije na Android telefonima! (VIDEO) <<

Boot Manager

Svi koji su koristili Xposed Installer i njegove modifikacije na ranijim verzijama Android-a su koristili i Boot Manager! To govorimo jer ta modifikacija ubrzava samo podizanje Android sistema (eng. booting). Dakle, pomoću Boot Manager modifikacije je moguće isključiti određene aplikacije i servise koji se pokreći pri podizanju Android operativnog sistema i tako obezbediti bolje performanse i brže “boot-ovanje”.



Preuzmite Boot Manager za Android 7 Nougat sa ovog LINKA.

Xstana

Xstana je odlična Xposed modifikacija moja omogućava prilagođavanje izgleda navigacionog panela i panela sa obaveštenjima. Modifikacija je jednostavna i intuitivna za korišćenje, sa vrlo modernim korisničkim izgledom. Moguće je čak promeniti ikocine u notifikacionom panelu tako da budu iste kao na iOS-u. Naravni, tu je veliki broj već predifinisanih tema koje korisnik može besplatno koristiti.

Preuzmite Xstana za Android 7 Nougat sa ovog LINKA.

>> Evo kako da promenite izgled navigacionih tastera na Android telefonima? <<

>> Kako promeniti izgled notifikacionog panela! <<

Awesome Pop-up Video

Android O verzija najavljuje mogućnost pregleda YouTube-a u takozvanom “PopUp” prozoru. Ta mogućnost da korisnici slušaju muziku na YouTube-u u iskakajućem prozoru je baš dugo dostupna na ranijim verzijama na Android-a, ali uz pomoć Xposed modifikacija. Jedan od tih modifikacija koja radi i na Android 7 Nougat verziji je “Awesome Pop-up Video”. Ona omogućava pregled YouTube ili Facebook video snimaka u iskakajućem prozoru te je samim tim multitasking kvalitetniji i efikasniji.

Preuzmite Awesome Pop-up Video za Android 7 Nougat sa ovog LINKA.

>> Kako slušati muziku sa YouTub-a na Android telefonu dok koristite neku drugu aplikaciju? <<