Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Napredna aplikacija "Autodesk SketchBook Pro” je sada besplatna!

Napredna aplikacija "Autodesk SketchBook Pro” je sada besplatna!

Jedna od najboljih aplikacija za crtanje, Autodesk SketchBook Pro je upravo postala potpuno besplatna, bez plaćanja određenih funkcija i opcija unutar nje. 

Nekada je bilo teško pronaći kvalitetnu aplikaciju za crtanje na Google Play prodavnici. Sada je izbor veliki i još više raste. Jedna od boljih aplikacija je upravo “SketchBook”. Ranije je ona bila besplatna za preuzimanje, ali su se plaćale neke funkcije i opcije. Tačnije, alatke za profesionalce su se plaćale oko 3$.

 



Budući da se tržište razvija i da konkurencija sve više forsira potpuno besplatne aplikacije, sa svim otključanim opcijama i funkcijama, Autodesk je rešio da ukloni plaćanje za određen set alatki i SketchBook aplikaciju načini potpuno besplatnom za Android korisnike.

Sada su na raspolaganju ranije, eskluzivne funkcije kao što su:

- 130 različitih četkica

- Predvidive linije

- Neograničeno vraćanje unazad, korak po korak



- Prilagodljiva veličina sloja

- Veliki broj lenjira koji pomažu oko generisanja krugova, elipsi, pravougaonika i slično

Lista je prilično dugačka tako da sve ostale opcije koje su se nakada plaćale, a sada dolaze besplatno možete pogledati na ovom LINKU.

Mi smo ranije pisali o tome koje su to sve najbolje aplikacije za crtanje na telefonu ili tabletu. Na našoj listi se i tada našla Autodesk-ova aplikacija SketchBook, ali upravo zbog plaćanja smo pozicionirali kao poslednju. Sada je stituacija drugačija i ona će verovatno na našoj novoj listi biti pri samom vrhu.



>> Najbolje aplikacije za crtanje! (VIDEO) <<

A ako ste planirali da se oprobate i počnete da crtade iz hobija na svom tabletu ili telefonu, onda bi možda trebalo da razmotrite o nekim stylus olovčicama koje vam mogu pomoći. Evo naših predloga:

>> Najbolje stylus olovke za telefone ili tablete! [Android / iOS] <<