Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Notfix je korisna Android aplikacija koja grupiše obaveštenja!

Notfix je korisna Android aplikacija koja grupiše obaveštenja!

Umesto da imate gomilu ogromnih lista obaveštenja za razne aplikacije, imaćete sve organizovano prema kategoriji zahvaljujući Notfix-u.

Obaveštenja su veliki deo onoga što Android čini sjajnim operativnim sistemom. Još od svoje prve verzije, Android ima najbolji sistem obaveštenja. Naravno, Google ga svake godine unapređuje i menja njegov izgled, a jedna od novijih izmena su grupisana obaveštenja. Primera radi, ako jedna ista aplikacija “gurne” nekoliko obaveštenja, Android ih grupiše u jedno nakon čega korisnik može da ih razlista. To pomaže oko organizovanja i produktivnosti. 


Ono što je zanimljivo je da ne mogu sve aplikacije imati grupisana obaveštenja. Samim tim, korisnici su uskraćeni za jednu vrlo korisnu, nativnu funkciju. Međutim, uz Notfix je moguće rešiti taj problem i tako grupisati obaveštenja ostalih aplikacija.



Osim toga što Notfix omogućava grupisanje obaveštenja ostalih aplikacije, on zahvaljujući AI automatski kreira kategrorije za ta obaveštenja i na taj način ih bolje organizuje. Primera radi, pet najčešćih kategorija su “Primarno, promotivno, novosti, poruke, društveno”. Isto tako, sva ta grupisana obaveštenja možete pregledati i odvojeno, bez gubljenja “dubokog” linka prema aplikaciji.

Još jedna dobra stvar kod Notfix aplikacije je to što je ne treba podešavati. Kategorisanje obaveštenja se vrši automatski zahvaljujući “TensorFlow” tehnologiji.

Notfix aplikaciju je kreirao programer “balamu96m”, član XDAdevelopers.com foruma, a možete je preuzeti besplatno sa Google Play prodavnice.