Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Ograničite vreme rada uz Countdowns+ tajmer aplikaciju!

Ograničite vreme rada uz Countdowns+ tajmer aplikaciju!

Countdowns+ je jednostavna aplikacija koja će vam pomoći da budete produktivniji ili da ne zaboravite da sklonite lonče za kafu… Vi birate, kafenisanje ili posao?!

Neretko se svi mi nađemo u situaciju da kuvamo kafu ili čaj dok nešto radimo. Napunimo lonče vodom, uključimo šporet i čekamo da proključa kafa… Čekamo pored šporeta jer ako odemo da radimo lonče će da “zaigrati valcer”. Nekako nam se čini da je najbolnije to što opet treba da čekamo da voda proključa ako zaboravimo da zakuvamo kafu na vreme te za svaki slučaj uvek ostajemo pored šporeta. Ipak je bolje “sprečiti nego lečiti”. Zar ne? 


Pa... I ne baš! Zašto to ne bismo rešili jednostavnim tajmerom. Countdowns+ je jednostavna aplikacija za kreiranje tajmera. Podesiš lepo tajmer na 7 minuta, vratiš se svom poslu i sačekaš da ti telefon javi “Zvr, zvr, vreme je da čekiraš vodu za kafu”.



Međutim, za kafu ćemo se već i snaći, ali šta sa poslom? Kako sebe podstaći na brz rad, bez odugovlačenja? Naravno, tajmer može da pomogne. Definisanjem tajmera koji podrazumeva rad u sekvencama, po sat vremena neprestano, može doprineti većoj produktivnosti jer se na svakih sat vremena rada pravi pauza od 10-15 minuta.

Countdowns+ ima tu opciju podešavanja tajmera tako da se on oglasi po sekvenci koju korisnik unapred definiše. Dodouše, te neke dodatne opcije se plaćaju. Potrebno je pro verziju aplikacije čija je cena 1.79$ kako bi mogi da koristite te neke dodatne opcije i funkcije.  

Ono što je takođe super je to što Countdowns+ ima odličan dizajn baziran na “material design” filozofiji. Tajmerima je moguće dodati naziv, opis, tekst koji će se prikazivati u toku tajmera i tekst koji će se prikazati po završetku tajmera. Besplatnu i osnovnu verziju Countdowns+ aplikacije možete preuzeti na Google Play prodavnici ili na priloženom linku:

>> Countdowns+ <<