Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

PinTasking aplikacija je melem za vaše prste i mozak! (VIDEO)

PinTasking aplikacija je melem za vaše prste i mozak! (VIDEO)

Ako ste osoba koja preko Android uređaja obavlja više operacija odjednom, odnosno ako ste multitasking osoba, PinTasking je melem za vaše prste i mozak! Pročitajte i pogledajte kako ova aplikacija može da vam pomogne!

Prošla decenija nije protekla samo kao decenija digitalnog uzdignuća, kao decenija selfi fotografija ili kao decenija efemerne generacije, već je dobro poznato da je protekla decenija prošla u znaku multitaskinga. Kada koristite pametni telefon, niste fokusirani samo na jednu stvar. Zapravo, većina nas u istom trenutku obavljamo više operacija gde  nam je u pozadini aktivno minimum pet aplikacija. Za sada široko poznata aplikacija koja služi za pregled aktivnih aplikacija je upravo ona koja jeintegrisana u sam Android (recent menu).

 



Možda je za nekog ko ne koristi često multitasking recent menu sasvim odgovarajuća alatka, međutim kakva je situacija u ostalim okolnostima? Za korisnike koji u jednom trenutku obavlja više operacije, koristeći pet ili više aplikacija, recent meni je jednostavno nedovoljan. Tada, iako je i dalje u BETA fazi, PinTasking preuzima kontrolu nad situacijom.

Osnovna ideja aplikacije je da sačuva i korisniku omogući brz i lak pristup nedavno korišćenoj aplikaciji, dokumentu ili čak sajtu. Pomoću gesture prsta preko ekrana, korisnik je u mogućnosti da obeleži ono čemu želi često da pristupa. Kada dođe vreme za pristup obeleženim aplikacijama dokumentima ili sajtu, dovoljno je da se dodirne plutajući taster radi prebacivanja. Aplikacija PinTasking poseduje paletu opcija i funkcija koje će dobro doći i omogućiti fluidno kretanje između aktivnih aplikacija.Korisnik je u mogućnosti da modifikuje ponašanje i izgled plutajućeg tastera, pa čak i njegovu veličinu.

Kako bi ste najlakše uvideli mogućnosti ove fenomenalne aplikacije predlažemo da pogledate priloženi video materijal i ujedno pogledajte kako se koristi:

Iako je PinTasking u BETA fazi, aplikaicja već poseduje material design izgled i odlične funkcije, no bilo bi dobro reći da se primećuje po koje “štucanje” u radu. Kako bi ste koristili PinTasking neophodno je da joj dodelite pristup root-u i da imate Android 5 LolliPop platformu. PinTasking Pro BETA verzija je besplatna do 11. maja. Ne čekajte više i već odmah je preuzmite sa priloženog linka:

>> PinTasking <<



Ukoliko niste root-ovali telefon evo kako da to obavite:

>> Kako “rutovati” telefon? <<

Ukoliko već nemate Android 5 LolliPop na svom telefonu onda pokušajte sami da ga nadogradite, evo kako:

>> Kako nadograditi Android operativni sistem na svom telefonu!? <<



>> Kako instalirati Android 5 LolliPop na Galaxy Core Duos? <<

>> Kako instalirati Android 5 LolliPop na Samsung Galaxy S2!? <<

>> Kako instalirati Android 5 LolliPop na Samsung Galaxy S3 telefonu!? <<



>> Kako instalirati Android 5 LolliPop na Samsung Galaxy S3 Neo GT-I9300I? <<

>> Kako instalirati Android 5 LolliPop na Samsung Galaxy Note 3? <<

>> Kako instalirati zvanični, potpuno stabilni, Android 5 LolliPop na Galaxy S4 GT-I9505!? <<

>> Kako instalirati Android 5 LolliPop (CM12) na Samsung Galaxy S4 telefon? <<

>> Kako instalirati Android 5 LolliPop na Samsung Galaxy S5? <<

>> Kako instalirati Android 5 LolliPop na Sony Xperia S? <<