Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Pogledajte "gameplay" legendarne Mortal Kombat X igrice koja će uskoro biti dostupna! (VIDEO)

Pogledajte "gameplay" legendarne Mortal Kombat X igrice koja će uskoro biti dostupna! (VIDEO)

Bili smo pozitivno iznenađeni kada smo čuli da će NetherRealm još jednom vratiti Mortal Kombat u život, ali iskreno nismo očekivali da će igrica biti ovoliko dobra!

Mi smo već pominjali to da će se pojaviti igrica Mortal Kombat X za Android platformu i ta vest je obradovala sve obožavaoce ove atraktivne, ali za mnoge roditelje bizarne igrice.

Mortal Kombat X će se pojaviti za Android platformu!

Video koji se pojavio prikazuje ranu verziju igračkog iskustva (eng. gameplay) međutim to je sasvim dovoljno da pretpostavimo, odnosno utvrdimo to da će biti zabavna za igranje. Nije mnogo toga izmenjeno, što nam je jako drago. Koliko možemo da primetimo tu su i dalje oni stari potezi poput fatalitie, brutal combos, X-ray i slično. To je nešto po čemu je ova igra prepoznatljiva i dobro je što te stvari nisu menjali ili izostavili.

Igrica je odlično prilagođena za ekrane na dodir tako da očekujemo brzo adaptiranje gamer-a. Očekuje se da će igrica izazvati veliku polemiku jer je previše nasilnog karaktera, ali to sigurno neće uticati na prodaju ove igre. Pogledajte video prilog i potrudite se da vam vilica ne udari u sto! Šalimo se naravno, ako ste obožavaoc ove igre sigurno ćete biti oduševljeni.