Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Najbolja aplikacija za praćenje EURO 2016 u Francuskoj!

Najbolja aplikacija za praćenje EURO 2016 u Francuskoj!

Ako ste se zapitali koja je aplikacija posvećena nadolazećem Evropskom prvenstvu u Francuskoj, onda je “Euro Football 2016” ono što vi tražite!

Zašto smo rešili da vam pišemo o ovoj aplikaciji? Pre svega zato što i mi pratimo sport! Nismo mi baš toliko veliki “geek”-ovi kao što delujemo… Drugi razlog je jer nam se dopada sam korisnički izgled aplikacije, a treći razlog je to što Euro Football 2016 pruža isključivo informacije posvećene pomenutom takmičenju.



Za nekog ko voli periodično da prati fudbal, ove informacije koja pruža Euro Football 2016 aplikacija su idealne da ga vrati u štos sa tekućim dešavanjima. Žargonski rečeno, “da se pohvata šta i kako”. Primera radi, nema ko nije pratio kvalifikacije, međutim mnogi su bili fokusirani samo na grupu u kojoj igra njihova reprezentacija pa sada možda ne znaju koje su to ostale reprezentacije prošle dalje. Takođe, često se dešava da korisnici prestanu da prate kvalifikacije ukoliko njihova reprezentacija ne prođe dalje, pa tako kasnije nisu u toku sa EP 2016. Ima mnogo i onih koji do samog Evropskog prvenstva nisu imali vremena da prate reprezentativna fudbalska dešavanja…

Shodno navedenom, nije ništa čudno da se neko priključi naknadno i tek sada počne da prati Euro 2016. Euro Football 2016 aplikacija je praktično “štek” pun informacija o svim reprezentacijama koji učestvuju u ovom takmičenju, o rasporedu utakmica, o statistici, uživo informacija o rezultatima, tabelama, timovima pa čak i stadionima! I što je najbitnije, tu nećete naći nešto što nije vezano za EP 2016. To je jako bitno za one koji žele, ili imaju vremena samo da prate Euro 2016.

Inače, Euro Football 2016 nije zvanična aplikacija ove fudbalske manfestacije, to moramo da istaknemo. No, bez obzira na to, ona je dostupna na Google Play prodavnici i možete je preuzeti odmah klikom na priloženi link:

>> Euro Football 2016 <<



Inače, ukoliko volite da pratite sport uopšte. Ne samo fudbal, već i ostale sportove, onda je Sportske.net idealno mesto za vas! U pitanju je aplikacija najvećeg sportskog sajta u Srbiji te nema šanse da “omašite” koristeći je. Detaljnije o toj aplikaciji pročitajte na priloženom linku:

>> Ovo je najbolja aplikacija za praćenje sportskih rezultata i novosti! <<

A kladioničari!? Pa sportske.net je takođe pogodna za njih jer ima gomilu korisnih analzia i predloga za igru… Ipak, da ne bude da forsiramo samo sportske, evo TOP 3 liste aplikacija pomoću kojih možete pratiti uživo rezultate i pročitati neke prognoze, naravno sportske…

>> Predstavljamo: TOP 3 Aplikacije za praćenje rezultata svih sportova! <<