Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Prebacite WhatsApp ćaskanja u Telegram aplikaciju!

Prebacite WhatsApp ćaskanja u Telegram aplikaciju!

Nova nadogradnja Telegram aplikacije donosi brojne korisne funkcije među kojim je i mogućnost uvoza ćaskanja iz WhatsApp aplikacije. 

 

Najnovija nadogradnja Telegram aplikacije je verzije 7.4.0 i dostupna je za Android i iOS. Uz funkciju uvoza ćaskanja, nova nadogradnja donosi i druge funkcije poput opcije brisanja ćaskanja, neke nove animacije unutar same aplikacije i nekoliko poboljšanja glasovnih ćaskanja. 

 



Kako da preuzmete, podesite i koristite Telegram, pročitajte u tekstu ispod:

>> Kako preuzeti, podesiti i koristiti Telegram aplikaciju? <<

Ako ste već korisnik Telegram-a, već možete da vidite opciju uvoza ćaskanja za pojedince i grupe iz WhatsApp-a. Iz svih ostalih aplikacija za razmenu poruka kao i iz WhatsApp-a možete jednostavno otvoriti određeno ćaskanje, odabrati „Izvezi ćaskanje“ u opcijama i odabrati Telegram.

Sa poslednjim ažuriranjem aplikacija Telegram je dobila mogućnost brisanja ćaskanja od pošiljaoca, kao i primaoca, brisanje tajnih ćaskanja, grupa i istorije poziva. Korisnik Telegrama sada ima mogućnost podešavanja jačine zvuka za pojedine učesnike i na taj način ima poboljšane Glasovne razgovore.

Novo ažuriranje donosi opciju za prijavljivanje lažnih kanala ili grupa koje se predstavljaju kao poznate osobe ili organizacije, zajedno sa mnoštvom novih animacija u čitavom korisničkom interfejsu, kao što su upozorenja o prosleđenim porukama, animacije ikona za preuzimanje itd.