Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Preuzmite funkcionalan i prelep "DashClock" vidžet!

Preuzmite funkcionalan i prelep "DashClock" vidžet!

DashClock Widget je dobio novu nadogradnju koja donosi neke estetske i funkcionalne promene!  

Na Google Play prodavnici postoji preko hiljadu raznoraznih vidžet satova i slično ali nama je samo nekoliko njih privuklo pažnju! Jedna od tih jako korisnih aplikacija je DashClock Widget aplikacija koja je objavljena još 2013 godine.

 



Programer koji je razvio ovu aplikaciju, Roman Nurik je poslednji pud nadogradio ovu aplikaciju u decembru iste godine gde je kasnije u februaru 2014 godine lansirao novu aplikaciju, Muzei live Wallpaper. Još od tada nismo čuli za njaga sve do dok se nije pojavila još jedna nadogradnja za aplikaciju DashClock. Ako mislite na ono što mi mislimo, da, prelepi vidžet se sada ažurirao na material design izgled i prilagodio za Android 5 LolliPop platformu.


Ažurirani DachClock vidžet i dalje prikazuje informacije koje su stvarno potrebne: propuštene pozive, nepročitane SMS poruke, sledeži sastanak koji je zabeležen u kalendaru, trenutnu vremensku prognozu u vašem mestu, sledeći zakazani alarm i Gmail kategorije. Ovo ažuriranje, odnosno nadogradnja je još u BETA verziji ali je vi bez problema možete već sada preuzeti sa ovog LINKA ili ako želite možete se pridružiti Google+ zajednici i preuzeti je sa njihovog linka.


Neke najprimetnije promene uključuju proširenje prikazajućeg vidžeta u dva odvojena panela. Takođe, neke aplikacije trećeg lica se takođe mogu sinhronizovati sa DashClock vidžetom



i Muzei živom pozadinom. Ova nova 1.7 BETA 1 verzija u suštini daje podršku ekstenzijama aplikacija trećeg lica, hostove i material deign izgled.


DashClock Widget aplikaciju je razvio programer Roman Nurik, Android programer iz Google-a. Ovo nije zvanična aplikacija iz tima koji razvija Android, ali je svakako aplikacija koju je napravio programer iz zvaničnog Android tima. Ova informacija vam praktično može poslužiti kao merilo tome koliko je DashClock Widget aplikacija dobro i stabilno napravljena.