Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Probajte neverovatno zaraznu Boom Dots igricu! (VIDEO)

Probajte neverovatno zaraznu Boom Dots igricu! (VIDEO)

Boom Dots je igrica koja će vas naterati da proklinjete dan kada ste počeli da je igrate!

Možda ćete pomisliti da je igrica, koja zahteva samo jedan dodir po ekranu da bi se igrala, užasno dosadna, međutim verujte programerima koji su napravili ovu igricu kada kažu da će ova igrica od vas napraviti “roba”. Igrica Boom Dots je tako minimalistična a ujedno komplikovana. Jedva smo se odvojili od nje kako bi smo vam napisali kratak tekst “ispovedanaja i prepričavanja agonije” koja traje već danima.

 



Cilj ove igrice je da sa svojom malom lopticom pogodite veliku plutajući lopticu kako bi ona eksplodirala. Jednostavnije ne može biti, zar ne? Naravno da to nije tačno! Veća loptica, koja je vaš cilj, se “ljulja” levo, desno a vi morate da pogodite pravi trenutak i ispalite vašu manju lopticu i raznesete prokletu veliku lopticu! Oprostite malo smo se zaneli jer već danima neprestano igramo Boom Dots. Ako promašite veću “pijanu” lopticu koja šeta po vašem ekranu, onda se vraćate na početak.

Igrica ima preko 200 nivoa, a na početku su naravno oni lagani. Već kasnije javljaće vam se zadaci gde vi treba da postignete određeni broj poena u određenom vremenskom intervalu i sve to u jednom nizu. Ako vas “smori” da gledate u dva jedna te ista kružića onda možete izabrati neku drugu temu od 20 ponuđenih. Pravi trenutak je sve, i u potrazi za njim ćete verovatno uz ovu igricu provoditi i po četri, pet sati.

Boom Dots možete preuzeti sa Google Play prodavnice ili direktno sa ovog LINKA. Postoji mogućnost otkupljivanje licence ali to je samo zarad uklanjanja reklama, cena licence i nije neka suma novca za koju bi ste žalili ako kupite licencu.


Slobodno probajte igricu i probajte da oborite rekord naše redakcije!