Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Probajte novi “Material You” temu koristeći “Lawnchair 12” aplikaciju!

Probajte novi “Material You” temu koristeći “Lawnchair 12” aplikaciju!

Instalirajte Lawnchair 12 launcher i tako probajte nešto što je rezervisano samo za Android 12 telefone.

Popularna aplikacija koja menja temu vašeg telefona, Lawnchair, je ponovo aktuelna. Programeri koji su napravili Lawnchair aplikaciju su našli način kako da na Android 11 telefone, ili ispod, donesu funkcije sa Android 12 verzije operativnog sistema.

 



Da se razumemo, nisu sve funkcije Android 12 operativnog sistema dostupne u okviru Lawnchair 12 aplikacije, ali mnoge jesu. Uglavnom su ti neki estetski noviteti Android 12 verzije upakovani  u Lawnchair 12.

Prema nedavnom postu koji je objavljen na Twitter-u, Lawnchair 12 donosi Android 12 izgled, Materijal You dizajnersko rešenje, QuickSwitch podršku i još mnogo toga. U pitanju je ALPHA verzija Lawnchair 12 aplikacije i može se preuzeti u APK formatu. Dakle, još nije dostupna na Google Play prodavnici.

Nadogradnja je bazirana na Launcher3 sa Andorid 12, a uključuje sledeće izmene:

- Fioka sa aplikacijama je u stilu one koja se koristi na Android 12.



- Fascikle za aplikacije, iskakajući paneli i sve ostalo je poprimilo izgled Android 12. 

- Lawnchair 12 može izvuče dominante boje pozadine telefona koju ste postavili kako bi te boje primenio na ostatak korisničkog izgleda. Ovo funkcionište na Android 8.1 verzijama ili iznad.

- Dugim dodirom na ikonu aplikacije, u fioci sa aplikacijama, je možete preimenovati ili sakriti.

- Kada se u fioci sa aplikacijama pretražuje, dodirom na enter se pokreće aplikacija koja je prvi rezultat pretrage. 



- Možete podesiti da se tastatura prikaže kada pristupite fioci sa aplikacijama.

U slučaju da se do sada niste susreli sa Lawnchair, u pitanju je aplikacija koja je prvi put značajnije primećena kod verzije 11. Samim tim Lawnchair 12 je nadogradnja Lawnchair 11 verzije. Sa tim na umu, sada imamo novi uređivač početnog ekrana koji prikazuje novu “Home Screen” mrežu. Takođe, novitet je unapređeni selektor akcentovanih boja, kao i opcija za odabir i podešavanje fonta.

Još jednom ćemo reći da Lawnchair 12 podržava sve telefone koje pokreće Android 8 ili iznad, ali QuckSwitch integracija je dostupna samo kod Android 11 i Android 12 telefona.



Budući da trenutno Lawnchair 12 nije dostupan na Google Play prodavnici, aplikaciju možete preuzeti sa priloženog linka:

>> Lawnchair 12 Alpha 2 <<

A ako se dogodi da izađe nova verzija Lawnchair 12 aplikacija, pronaći ćete je ovde:

>> Telegram Group - Lawncharir 12 <<