Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Sada možete da pravite telefonske pozive putem Widnows 10 računara?

Sada možete da pravite telefonske pozive putem Widnows 10 računara?

Od sada vam “Your Phone” aplikacija omogućava čak i telefonsko pozivanje direktno sa Windows računara, a znamo da ste to čekali. 

Pokazalo se da je “Your Phone” aplikacija, koju je Microsoft napravio za Windows 10 računare, sjajna alatka za daljinsko kontrolisanje Android uređajem.

 



Za korisnike Windows 10 operativnog sistema, aplikacija ‘’ Your Phone ‘’ od strane Microsoft-a je moćan alat za upravljanje Android pametnog telefona sa desktop računara ili laptopa.

Od trenutka predstavljanja Your Phone aplikacije, pa do današnjice, aplikacija je postala daleko moćnija. Dobila je ključnu nadogradnju koja omogućava potpunu daljinsku kontrolu Android uređaja.

Najnovija nadogradnja koja je upravo stigla je omogućila Windows računarima da od telefona preuzmu funkcionalnost telefonskog pozivanja. Naravno, tu su i dalje još mnoge druge korisne opcije putem kojih možete da pristupite telefonu sa vašeg računara.

Prošle nedelje je lansirana zakrpa za Your Phone aplikaciju za Windows 10 operativni sistemi i tom prilikom je dodata mogućnost prebacivanja telefonskih poziva na računar. Dakle, pored osnovnih funkcija kao što je uvid u sms poruke, uvid u fotografije i slično, sada vrlo lako možete odgovoriti na telefonske pozive direknto na računaru ili nekog pozivati. Klikom na ‘’Calls’’ opciju otvoriće se stranica sa brojčanikom i poljem za pretragu telefonskih kontakta. Možete pozvati nekog iz imenika ili prosto uneti broj telefona.



Sa leve strane od brojčanika se nalazi istorija poziva gde lako možete videti vreme kada se poziv dogodio, da li je poziv primljen ili upućen, trajanje poziva i slično. No, da bi pozivi mogli da se obavljaju direktno na računaru, koristeći resurse telefona, potrebna je Bluetooth konekcija. Ako vaš računar ne sadrži Bluetooth modul u sebi, onda vam ova opcija u okviru YourPhone aplikaciji neće biti funkcionalna. 

Gotovo svi laptop računari raspolažu sa Bluetooth modulom, dok desktop računari retko kada dolaze sa ugrađenim Bluetooth modulom. U tom slučaju predlažemo da kupite Bluetooth USB koji je neretko oko par hiljada dinara. Evo mi bismo recimo predložili ovaj model jer ga i sami koristimo:

>> ASUS BT400, USB 2.0, Bluetooth v4.0, 3Mbps <<



Mi smo već detaljno pisali o mogućnostima “Your Phone” aplikaciji pa ako vas zanima nešto više pogledajte priložene linkove:

>> Microsoft sprema novu aplikaciju za sinhronizaciju telefona sa Windows 10! <<

>> Kako podesiti “Your Phone” aplikaciju na Windows 10 računaru? <<



>> Your Phone aplikacija za Windows računare dobila mogućnost telefonskog pozivanja! <<

Your Phone aplikaciju za Windows 10 računar možete preuzeti sa priloženog linka:

>> Your Phone - Windows 10 <<

Your Phone aplikaciju za Android uređaje možete preuzeti sa priloženog linka:

>> Your Phone - Android <<