Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Sifter Android aplikacija: mesto gde vaša digitalna sećanja stanuju!

Sifter Android aplikacija: mesto gde vaša digitalna sećanja stanuju!

Testirali smo aplikaciju koja je napravljena kao “štek” za sve digitalne uspomene! Pogledajte o čemu se radi…

Znate i sami da je Facebook odavno lansirao neke nove opcije uključujući i onu koja vas podseća šta se desilo pre godinu dana ili više. Po svemu sudeći, to je bio pun pogodak. U početku, svi su bili oduševljeni ovim novitetima Facebook društvene. Kako i ne bi bili kada ih ona podseća na neke lepe trenutke… Međutim, vrlo brzo su korisnici preplavili Facebook svojim dogodovštinama, a pojedini i nisu baš bili oduševljeni time što ih Facebook podseća na neke trenutke za koje se kasnije ispostavilo da ne bude lepe emocije. Mišljenja o ovoj funkciji Facebook-a su, danas, nakon godinu dana, podeljenja.

 



Međutim, postoji jedna aplikacija koja je u suštini društvena mreža za vaše uspomene i sećanja. Ona kupi informacije sa Facebook-a i Instagram-a kako bi na svojoj vremenskoj lini prikazala sećanja i uspomene sa pomenutih društvenih mreža, na dnevnoj bazi.

Umesto da kopate po svojim nalozima ili da čekate da se Facebook seti da vas obraduje nekom lepom uspomenom, vi jednostavno pokrenite Sifter i uživajte. Inače, Instagram i nema ovu opciju tako da je Sifter jedino rešenje.

Spomenuli smo da je Sifter “društvena mreža” za vaše uspomene. Međutim, za svaku društvenu mrežu potrebno više korisnika, zar ne? Shodno tome, Sifter nudi mogućnost da pozovete prijatelje i dodate ih unutar same aplikacije kako bi zajedno mogli da učestvujete u razmeni iskustava, uspomenama i sećanjima.

Osim pregleda uspomena sa Facebook društvene mreže, Sifter nudi mogućnost pregleda interakcije sa tim uspomenama. To znači da ćete moći da pregledate sve komentare tog statusa ili da vidite ko ga je sve “lajkovao”, ondosno kome se taj status svideo.



Pride, tu je taster za deljenje uspomene na bilo koju drugu društvenu mrežu ili putem bilo koje druge aplikacije. Recimo, ako želite na Twitter-u da podelite, pojaviće vam se “screenshot” te uspomene i tekst koji se pominje unutar uspomene.

Uglavnom, Sifter vas svakog dana podseća šta se desilo godinama unazad baš na taj dan. Složićete se sa nama da je Sifter zanimljiv štek za svo nostalgičare i osobe koje vole da se podsete šta im se sve nekada desilo.



*Fotografije u punoj rezoluciji pogledajte OVDE

Voleli bismo da vidimo podršku i za neke druge društvene mreže uskoro, kao i nešto više dodatnih opcija. No, drago nam je da vidimo da programeri sa naših prostora pokušavaju da naprave world wide uspešnu aplikaciju. Nadamo se će uspeti u tome, a mi smo tu da im pomognemo isprobavajući je, a ako vam se dopadne, i koristeći je. Zato je preuzmite sa priloženog linka i obavezno dajte vašu ocenu. 



>> Sifter <<

Naš predlog je da ostavite i komentar ako vam se dopadne ili napišite šta je to što biste voleli da vidite od opcija u budućnosti. Sigurni smo da MJS Tech Laps uzeti u obzir vaše predloge i neke od njih implementirati. Eto, mi bismo voleli da postoji mogućnost kreiranja nekog kratkog videa spajajući nekoliko ovih uspomena koje su se dogodile na isti dan. Malo animiranja nije na odmet.