Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

TeamViewer podrška za Android LolliPop je stigla! (VIDEO)

TeamViewer podrška za Android LolliPop je stigla! (VIDEO)

TeamViewer je lansirao dodatak za LolliPop pa sada vrlo lako preko računara možete da daljinski manipulišete telefonom.

Nova TeamViewer aplikacija “QuickSupport” je proširila oskudnu podršku Android uređaja. Poslednja verzija koja se sada nalazi na Google Play prodavnici omogućava konekciju sa svim Android 5 LolliPop uređajima. Sa priloženog linka odmah možete preuzeti novi dodatak:

>> QuickSupport <<Šanse da nekome ko se nadogradio na Android 5 LolliPop ili je kupio nov uređaj sa tom verzijom Android-a, zatreba pomoć od nekoga su velike. Međutim najlakše je pomoći ili objasniti nešto direktno na telefonu nego prepričavanjem. Dakle, radi se o jako zgodnoj aplikaciji koja je u startu bila najviše korišćena za daljinsko manipulisanje računara sa računara.

>> Kako bežično kontrolisati računar pomoću pametnog telefona? <<

Zatim se pojavila Android aplikacija gde je omogućeno da se sa telefona daljinski manipuliše računar. A sada, konačno je moguće obavljati daljinsku kontrolu u oba smera. Znači, uz pomoć TeamViewer-a u mogućnosti ste da preko računara daljinski potpuno kontrolišete nekim Android uređajem. U prilogu imate video koji pokazuje kako to izgleda i koje su sve mogućnosti dostupne: