Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

TextAssured pomaže da automatski odgovorite na SMS ili poziv!

TextAssured pomaže da automatski odgovorite na SMS ili poziv!

Evo kako da podesite automatski odgovor na SMS poruke ili pozive uz pomoć TextAssured aplikacije. Na raspolaganju su nekoliko profila koji olakšavaju ceo posao. 

Ako bolje razmislimo, najveća prednost SMS poruka danas je to što na njih ne moramo odmah da odgovorimo. Doduše, i to će se uskoro promeniti jer Google priprema novu “Chat” RCS tehnologiju koja će omogućiti korisnicima da znaju kada je njihova SMS prouka stigla, kada je pročitana i kada se kucka dogovor na poruku. Isto kao i kod Facebook Messenger-a. 

 



Možda su te aplikacije kao što su Facebook Messenger i Viber najviše doprinele tome da mi danas imamo takvu kulturu da se na poruku odmah odogovara. Ok, na poziv je logično odgovoriti odmah, ali ne mora da znači da je takva praksa obavezna i za poruke, ma kakve god one bile.

No, situacija je takva, kakva je. Došli smo u takvo vreme da se očekuje što brži odgovor i na SMS poruke. Jedna od aplikacija koja možed da preduhitri taj dosadan problem i automatski pošalje odgovor na SMS poruku je TextAssured.

Aplikaciju je napravio programer “ibCurlyFry”, član XDAdevelopers.com foruma i potpuno je besplatna za preuzimanje. Zahvaljujući njoj, moguće je podesiti automatsko odgovaranje na poziv ili poruku na bazi toga od koga stiže poruka i kakvog je sadržaja. Moguće je napraviti sopstvene predifinisane poruke kkoje će služiti kao automatski odgovor na određene SMS poruke.

Primera radi, moguće je kreirati profil “Vožnja” i aktivirati ga kada ste na putu. To će rezultirati sa automatskim odgovorom na sve nadolazeće SMS poruke i pozive. Taj automatski odgovor će biti onakav kako ga vi sačinite. Primera radi “Ne mogu sada da se javim, vozim. Čućemo se kasnije.”

Super je to što je moguće podesiti da određeni kontakti ne dobiju automatski odgovor ili čak da podesite da se automatski odgovori šalju samo određenim kontaktima. Kao što smo rekli, aplikacija je besplatna i možete je preuzeti na Google Play prodavnici ili na priloženom linku:



>> TextAssured <<