Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

Najbolje aplikacije za preuzimanje pesama ili videa sa YouTube-a!

Najbolje aplikacije za preuzimanje pesama ili videa sa YouTube-a!

Želite da postavite melodiju zvona ali nemate melodiju koju želite na telefonu? Onda je najlakši nacin da je preuzmete sa YouTube sajta na vaš telefon. Pogledajte  TOP 3 aplikacija za preuzimanje sadržaja u MP4, 3GP, MP3 i još formata sa sajta YouTube.

YouTube je najveci izvor video klipova i muzike. Svi koji imaju internet koriste YouTube ne samo za pregled video klipova već i za slušanje muzike.

 



Od kako postoje liste na kojima je već kreiran redosled pesama ljudi se još više odlučuju da slušaju muziku baš preko ovog servisa. Međutim šta činiti ako niste povezani sa internetom? Ili ako želite da neku od omiljenih pesama postavite za melodiju zvona ili poruke? U takvim situacijama najbolje je preuzeti pesmu i sačuvati je na uređaju.

Tri najbolje aplikacije za preuzimanje video i MP3 sadržaja sa YouTube sajta su:

TubeMate

U Google prodavnici ne možete naći mnogo korisnih aplikacija za preuzimanje sadržaja sa YouTube sajta, a ima ih gomila. Kako bi smo iz gomile izdvojili 3 najbolje onda na prvom mestu definitivno ide Tube Mate. Ovo je aplikacija koja ima potpunu manipulaciju nad sadržajem. Korisnički izgled je organizovan tako da sve bitne opcije budu na jedan dodir od vas. Tako da kad startujete TubeMate dobijate pristup YouTube sajtu kao preko veb pregledača sa tim da postoje nekoliko dodatnih opcija. U gornjem desnom uglu postoji zelena strelica koja pokazuje na dole i to je ikonica koja vas vodi do odabira formata za skidanje sadržaja. Pored te zelene strelice imate i opciju za reproduktovanje muzičkog sadržaja sa liste koju ste predhodno kreirali, odnosno playlist opcija. Zatim imate malu lupicu koja služi za pretragu sadržaja i na kraju imate ikonicu koja izgleda kao tri vertikalne tačkice. Poslednja ikona je za dodatne opcije koje uključuju "listu preuzimanja, podeli, radna povšina, URL adresa, obriši keš memoriju, postavke" i još par sličnih. 

Ukoliko je ne možete naći u Google prodavnici ovde imate link za direktno preuzimanje. 

>> TubeMate APK <<



>> Kako preuzeti klipove ili muziku sa YouTube-a na pametnom telefonu! (VIDEO) <<

>> Kako skinuti pesmu sa YouTube na telefon? (VIDEO) <<

>> Kako u pozadini slušati muziku sa YouTube sajta na iPhone uređajima? <<

Youtube Downloader Video HD

Ako ste osoba koja želi da ima malu aplikaciju za skidanje sadržaja sa YouTube sajta bez nekih dodatnih opcija onda je ovo prava stvar za vas. Sve što trebate učiniti kako bi ste došli do željenog sadržaja jeste da ga nađete u zvaničnoj YouTube aplikaciji. Zatim da dodirnete "podeli" i nađete "Youtube Downloader Video HD". Kada nađete i dodirnete Youtube Downloader Video HD automatski se startuje aplikacija gde imate taster "download video", a dodirnuvši to započinjete preuzimanje. 



Dakle u tri koraka do sadržaja. Pretraži, podeli, preuzmi i ti je to. Aplikaciju možete preuzeti sa priloženog linka:

>> Youtube Downloader Video HD <<



>> Kako u pozadini slušati muziku sa YouTube aplikacije na Android telefonu! <<

>> Kako instalirati novi YouTube sa “material design” izgledom? <<

>> YouTube za decu se upravo pojavio! (VIDEO) <<

YouTube Downloader

I poslednja ali ne i nebitna aplikacija je YouTube Downloader koja kao i TubeMate ima sličan korisnički interfejs. Naime YouTube Downloader je aplikacija koja takođe ima opciju odabira formata pri preuzimanju sadržaja što korisniku daje prostora da odabere da li će video materijal preuzeti u MP4 ili MP3 formatu. Korisnički interfejs je baziran na tri isečka: "pretraži, formati i radna lista".

U isečku pretraži odabirate koji video preuzimate, zatim se prebacujete u isečak formati gde odabirate željeni format i na kraju dolazite do radne liste u kojoj možete nadgledati proces preuzimanja. 

Ovu aplikaciju možete preuzeti samo sa priloženog linka.

>> YouTube Donwloader <<

>> Kako ubrzati YouTube? <<

>> YouTube je upravo postao drugačiji! (VIDEO) <<

>> YouTube bez reklama!? <<

>> YouTube je počeo da pruža offline pregled video klipova! <<

Za aplikacije koje nisu preuzete sa Google Play prodavnice neophodno je da u podešavanjima štiklirate opciju "nepoznati izvori". U suprotnom nećete moći da instalirate aplikaciju. Ako ne znate kako da štiklirate tu opciju na priloženom linku imate detaljno uputstvo:

>> Kako da omogućite instaliranje aplikacije sa telefona ili microSD kartice? (nepoznati izvori) <<