Pratite nas i na Facebook-u

Zatvori

U Hitman igrici za Android uređaje se pojavljuje bivši srpski presednik!

U Hitman igrici za Android uređaje se pojavljuje bivši srpski presednik!

Potpuno besplatno preuzmite plaćenu verziju igrice Hitman Sniper. Iznenadićete se kada budete videli gde se odvija priča ove igrice i ko se sve tu pojavljuje! 

Nova, “veoma stara”, Hitman igrica koja je doživela ekspanzu i vratila se u život, je upravo stigla za Android uređaje. Square Enix je obožavateljima ove, nekada veoma popularne igrice omogućio da uživaju u verziji za Android uređaje po ceni od svega 6.24$, koliko igrica košta na Google Play prodavnici.



Početak igrice je veoma kontroverzan. Blago su nas iznenadili kada smo spazili da igra odvija u Crnoj Gori, a kasnije smo bili šokirani kada smo ugledali fotografiju nekadašnjeg presednika Jugoslavije Slobodana Miloševića. Navodno, on je na crnoj listi koju agent 47 ima. Svi ti “zločinci i kriminalci” treba da budu eliminisani baš od strane Hitman-a.

Što se tiče gameplay-a tu je posao odrađen fantastično. Veoma je zanimljivo igrati Hitman Sniper igricu na Android uređajima jer se dobija totalno novo iskustvo za razliku od onog koji se stiče igrajući na računaru ili konzoli. Super je to što tokom igranja stičete bodove koji će vam pomoći da otključate neke naprednije oružije.

Prema opisu igrice, ugovori koji ćete dobijati kao Hitman će se menjati čineći isti nivo različitim i uvek uzbudljivim. Da biste napredovali moraćete da postignete tiha ubistva, kreativna ubistva i slično kako biste zaradili poene.

Igricu možete preuzeti sa Googel Play prodavnice ili priloženog linka po ceni od 6.24$.

>> Hitman Sniper <<



Savetujemo da platite tih pet dolara, nagradite programere, time ih ohrabrite, pružite im dovoljno sredstava za dalji sjajni rad i naravno uživate u zanimljivoj igrici. Međutim ukoliko baš želite da igrate ovu igricu a niste u mogućnosti da je kupite evo kako da je preuzmete i instalirate besplatno:

1. Preuzmite Hitman Sniper APK i prateće datoteke sa priloženog linka:

>> Hitman Sniper APK + Data <<

2. Raspakujte preuzetu ZIP datoteku.



3. Instalirajte prvo Hitman Sniper APK i ne otvarajte je. Ukoliko ne znate kako se instalira APK sa memorije telefona na priloženom linku imate detaljno uputstvo:

>> Kako instalirati APK datoteku sa memorije telefona? <<

4. Raspakovani data.zip sadržaj prekopirajte preko već kreiranog sadržaja koji uglavnom smešten na MicroSD karticu > Android > OBB…



5. Startujte igricu i uživajte!

Verujemo da bi tvorci negirali da se u igirci radi o Slobodanu Miloševiću, međutim nama je sve jasno o čemu se tu radi. Da li se slažete sa nama?